פטוצ'יני עם עוף ואספרגוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני עם עוף ואספרגוס. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 62 גרם של שומן, וסך הכל 962 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-20 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך אספרגוס, חמאה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: אספרגוס-פטוצ'יני עוף דיז' ון, פטוצ'יני חזיר אספרגוס, ו פטוצ'יני חזיר ואספרגוס.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. לבשל את הפסטה עד אל דנטה, רך אבל עדיין מוצק מעט.בינתיים במחבת גדולה מעל חום בינוני, להמיס 3 כפות של חמאה ושמן זית.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים כ 2 דקות. לאחר מכן מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד פריך במכרז, על 3 דקות.
הסר את האספרגוס ולהניח בצד.
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים 30 שניות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את הכף הנותרת של חמאה, שמנת ומיץ לימון ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום כדי לשמור על התערובת חמה.מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים את העוף, צנוברים ואספרגוס.
מסננים את הפסטה במסננת ומזמינים חלק ממי הבישול.
מוסיפים את הפסטה לתערובת הקרם וזורקים עם הגבינה. אם תערובת הפסטה הפכה עבה, דק אותו עם כמה מי בישול שמורות.
מוסיפים פתיתי פלפל אדום ומגישים מיד.