קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

פטוצ'יני עם פטריות

פטוצ'יני עם פטריות
פטוצ'יני עם פטריות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 776 קלוריות. אם אתה צריך 3 שיני שום, פטרוזיליה נדיבה עלה שטוח, פטוצ'יני, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בקרם אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת אוכמניות כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. עם כפית ציון 61%, המנה הזו מוצקה. נסו פטוצ'יני עם אספרגוס ופטריות, פטוצ'יני עם פטריות ואגוזי לוז, ו פטוצ'יני שמנת עם פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוציאים ושומרים 1 כוס מי בישול רגע לפני הניקוז.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
2
מחממים את שמן הזית הבתולי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד להשחמה עמוקה ורכה, 12 עד 15 דקות, מוסיפים את השום, הטימין והמרווה באמצע הבישול. מתבלים את הפטריות במלח ופלפל, לפי הטעם, ומעט אגוז מוסקט טרי מגורד. מתפיחים את התבנית עם המרסלה ומערבבים למשך 30 שניות. מערבבים פנימה את השמנת, (או אם אתם מעדיפים, הוסיפו את הפסטה עם בובת ריקוטה בזמן ההגשה). מערבבים פנימה את מי הבישול השמורים של הפסטה, בערך 1 כוס אם משתמשים בריקוטה, ומספיק כדי לדלל את הרוטב לפי טעמכם אם משתמשים בקרם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מסננים את הפסטה וזורקים עם רוטב, פטרוזיליה וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
מעבירים את הפסטה לקערות הגשה ומעליהם כל אחת עם בובת ריקוטה, אם משתמשים, לערבוב לפטוצ ' יני בזמן שאתם אוכלים.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה