צדפות צלויות עם זעפרן קוסקוס דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם גזר, סלרי, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: צדפות ברביקיו חזירונים, קישואים וזעפרן וישיסואז עם צדפות, ו צדפות במרק זעפרן-טרגון.
הוראות
1
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב. מסדרים צדפות בשכבה אחת בתבשיל 1 1/2 ליטר; כף על 6 כפות תערובת קטשופ על צדפות. כיסוי וצינה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
קטשופ
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מערבבים מים ו-7 המרכיבים הבאים (מים דרך פלפל) בסיר בינוני, ומביאים לרתיחה; מערבבים בהדרגה בקוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס
פלפל
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 5 דקות.
4
להוסיף שמן, ו fluff עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
5
לחשוף צדפות, ו broil 6 דקות בכל צד או עד הסוף. תערובת קוסקוס כפית על צלחות בודדות; העליון עם צדפות, טפטוף עם תערובת קטשופ הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס
צדפות
קטשופ
6
מקשטים עם פרוסות פירות טריים ופטרוזיליה, אם תרצה בכך.
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.