Jambalaya של ג'ואן
Jambalayan של ג'ואן נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 656 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. נסו Jambalaya של ג'ואן, תבשיל אנצ'ילדה של ג' ואן., ו Jambalaya (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים נקניק בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 8 עד 10 דקות או עד השחמה.
הסר נקניק עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר.
מוסיפים תערובת תיבול ירקות לטפטופים חמים בתנור ההולנדי, ומטגנים 3 עד 5 דקות או עד מחומם היטב.
מוסיפים מרק, הבא 5 מרכיבים, נקניק, ואם תרצה, פלפל אדום טחון. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים 18 עד 20 דקות או עד שהאורז רך ונוזל נספג. למעלה עם בצל ירוק, ומגישים מיד.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בתיבול של מקנזי תערובת ירקות קפואים ועגבניות צלויות של האנט עם שום.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו דון אולגאריו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Don Olegario Albarino
דון אולגריו אלבריניו הוא ביטוי מובהק של מגוון אלגנטי, ארומטי זה, מראה הדרים בהירים, אשכוליות ופירות לבנים טעמים וניחוחות עם הערות פרחוניות מפתה מודגש על ידי חומציות טרי, תוססת. הסיום ארוך ומלא חיים, ומסתיים בנימה חדה של קליפת לימון.