קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

פטוצ'יני עם פסטו, אספרגוס, ארטישוק

פטוצ'יני עם פסטו, אספרגוס, ארטישוק
פטוצ'יני עם פסטו, אספרגוס, ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 507 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי פטרוזיליה, עלי בזיליקום, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פטוצ'יני עם אספרגוס, סלק ירוק וביצה עלומה, אספרגוס קלוי גבינה בגריל עם ארטישוק & ארוגולה פסטו, ו אספרגוס, ארטישוק התינוק, פסטו גבינת עיזים קיש עם קרום קינואה.

הוראות

1
מניחים את צנוברים בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב תהליך עד הקרקע דק, על 20 שניות. לגרד את הצדדים של הקערה באמצעות מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את המלח והפלפל הנמדד, שום, בזיליקום ופטרוזיליה; תהליך עד puréed, על 15 שניות; לגרד את הצדדים של הקערה.עם ריצת המעבד, מוסיפים לאט את השמן בזרם דק עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הפרמזן ואת הדופק כמה פעמים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך; להפריש.עבור הפסטה: להביא סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.לסחוט את המיץ מן הלימון חצי לתוך קערה בינונית, לא מגיבה ולמלא את הקערה באמצע הדרך עם מים קרים; להפריש.עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לחתוך את השלישי העליון עלים עם סכין משונן. משוך את העלים החיצוניים הכהים אחד אחד כדי לחשוף את העלים הפנימיים הצהובים העדינים. חתוך את תחתית הגבעול.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
חותכים סביב החלק החיצוני של הארטישוק עם סכין קילוף כדי להסיר את בסיס העלים הקשוחים הנותרים. באמצעות מקלף ירקות, לגלח את העור הירוק הכהה מן הגבעול, להחליק את הקצוות שבו העלים היו מחוברים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
חותכים את הארטישוק לחצי לאורכו דרך העלים והגבעול. באמצעות כף קטנה, לגרוף בעדינות את לחנוק סגול קשה ואת פלומה נמצא בין העלים גזע; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
6
חותכים כל ארטישוק חצי לאורכו לשניים שוב ומניחים במי לימון שמורים. חזור עם שאר הארטישוקים.הכן אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
הסר את רבעי הארטישוק ממי הלימון, ושחרר אותם לתוך המים המלוחים הרותחים, ומבשל עד רק במכרז, על 3 עד 4 דקות. באמצעות כף מחוררת או עכביש, להעביר את הארטישוקים לאמבט מי קרח מוכן להתקרר. שמור את סיר המים ברתיחה לאספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
להעביר את הארטישוקים מאמבט המים ללוח חיתוך להתייבש טפיחה בין מגבות (יבש יותר טוב). הניחו את הארטישוקים בצד, שמרו את אמבט מי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
מוסיפים את האספרגוס למים רותחים ואת blanch עד פריך במכרז, על 30 שניות. באמצעות עכביש או מלקחיים, להעביר את האספרגוס לאמבט מי קרח שמורות להתקרר. שמור את סיר המים לרתיחה עבור הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מעבירים את האספרגוס מאמבט מים ללוח חיתוך להתייבש טפיחה בין מגבות. באמצעות מקלף ירקות, לגלח כל חנית אספרגוס לאורך לרצועות דקות, ולאחר מכן לחתוך את הרצועות חצי לרוחב. (אם יש לך בעיה לקלף את החלק האחרון של האספרגוס, prop החנית על הידית השטוחה של מרית או כף למנף טוב יותר ולהמשיך קילוף.)
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
מניחים את רצועות האספרגוס בקערה בינונית, יחד עם צמרות החניתות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים את הארטישוקים וצורבים מכל הצדדים, בערך 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
14
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
15
הסר את המחבת מחום, לשפוך ולזרוק את השמן העודף, ולהגדיר את המחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים עד אל דנטה, כ -7 דקות. שמור 1 1/2 כוסות של מי הפסטה, ולאחר מכן לנקז את הפסטה.מיד להחזיר את המחבת לחום בינוני-גבוה; להוסיף את פסטו שמורות, 3/4 כוס של מי בישול פסטה שמורות, ואת רצועות אספרגוס; מערבבים לשלב; ולהביא במהירות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
מוסיפים את הפסטה המבושלת וזורקים לשלב, מבשלים כדי להפחית את הנוזל או מוסיפים מי פסטה שמורים יותר לפי הצורך כדי להגיע לעקביות הרוטב הרצויה. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.מיד לחלק בין 4 קערות חמות העליון כל קערה עם 4 רבעי ארטישוק וכמה פלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
18
מגישים עם פרמזן מגורר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן