פטוצ'יני עם פסטו, אספרגוס, ארטישוק
פטוצ'יני עם פסטו, אספרגוס, ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 507 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי פטרוזיליה, עלי בזיליקום, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פטוצ'יני עם אספרגוס, סלק ירוק וביצה עלומה, אספרגוס קלוי גבינה בגריל עם ארטישוק & ארוגולה פסטו, ו אספרגוס, ארטישוק התינוק, פסטו גבינת עיזים קיש עם קרום קינואה.
הוראות
מניחים את צנוברים בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב תהליך עד הקרקע דק, על 20 שניות. לגרד את הצדדים של הקערה באמצעות מרית גומי.
מוסיפים את המלח והפלפל הנמדד, שום, בזיליקום ופטרוזיליה; תהליך עד puréed, על 15 שניות; לגרד את הצדדים של הקערה.עם ריצת המעבד, מוסיפים לאט את השמן בזרם דק עד משולב.
מוסיפים את הפרמזן ואת הדופק כמה פעמים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך; להפריש.עבור הפסטה: להביא סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.לסחוט את המיץ מן הלימון חצי לתוך קערה בינונית, לא מגיבה ולמלא את הקערה באמצע הדרך עם מים קרים; להפריש.עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לחתוך את השלישי העליון עלים עם סכין משונן. משוך את העלים החיצוניים הכהים אחד אחד כדי לחשוף את העלים הפנימיים הצהובים העדינים. חתוך את תחתית הגבעול.
חותכים סביב החלק החיצוני של הארטישוק עם סכין קילוף כדי להסיר את בסיס העלים הקשוחים הנותרים. באמצעות מקלף ירקות, לגלח את העור הירוק הכהה מן הגבעול, להחליק את הקצוות שבו העלים היו מחוברים.
חותכים את הארטישוק לחצי לאורכו דרך העלים והגבעול. באמצעות כף קטנה, לגרוף בעדינות את לחנוק סגול קשה ואת פלומה נמצא בין העלים גזע; להשליך.
חותכים כל ארטישוק חצי לאורכו לשניים שוב ומניחים במי לימון שמורים. חזור עם שאר הארטישוקים.הכן אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים; להפריש.
הסר את רבעי הארטישוק ממי הלימון, ושחרר אותם לתוך המים המלוחים הרותחים, ומבשל עד רק במכרז, על 3 עד 4 דקות. באמצעות כף מחוררת או עכביש, להעביר את הארטישוקים לאמבט מי קרח מוכן להתקרר. שמור את סיר המים ברתיחה לאספרגוס.
להעביר את הארטישוקים מאמבט המים ללוח חיתוך להתייבש טפיחה בין מגבות (יבש יותר טוב). הניחו את הארטישוקים בצד, שמרו את אמבט מי הקרח.
מוסיפים את האספרגוס למים רותחים ואת blanch עד פריך במכרז, על 30 שניות. באמצעות עכביש או מלקחיים, להעביר את האספרגוס לאמבט מי קרח שמורות להתקרר. שמור את סיר המים לרתיחה עבור הפסטה.
מעבירים את האספרגוס מאמבט מים ללוח חיתוך להתייבש טפיחה בין מגבות. באמצעות מקלף ירקות, לגלח כל חנית אספרגוס לאורך לרצועות דקות, ולאחר מכן לחתוך את הרצועות חצי לרוחב. (אם יש לך בעיה לקלף את החלק האחרון של האספרגוס, prop החנית על הידית השטוחה של מרית או כף למנף טוב יותר ולהמשיך קילוף.)
מניחים את רצועות האספרגוס בקערה בינונית, יחד עם צמרות החניתות; להפריש.
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הארטישוקים וצורבים מכל הצדדים, בערך 5 דקות בסך הכל.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומתבלים במלח ופלפל.
הסר את המחבת מחום, לשפוך ולזרוק את השמן העודף, ולהגדיר את המחבת בצד.
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים עד אל דנטה, כ -7 דקות. שמור 1 1/2 כוסות של מי הפסטה, ולאחר מכן לנקז את הפסטה.מיד להחזיר את המחבת לחום בינוני-גבוה; להוסיף את פסטו שמורות, 3/4 כוס של מי בישול פסטה שמורות, ואת רצועות אספרגוס; מערבבים לשלב; ולהביא במהירות לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה המבושלת וזורקים לשלב, מבשלים כדי להפחית את הנוזל או מוסיפים מי פסטה שמורים יותר לפי הצורך כדי להגיע לעקביות הרוטב הרצויה. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.מיד לחלק בין 4 קערות חמות העליון כל קערה עם 4 רבעי ארטישוק וכמה פלפל.