קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

פטוצ'יני עם פסטו, אספרגוס, ארטישוק

פטוצ'יני עם פסטו, אספרגוס, ארטישוק
פטוצ'יני עם פסטו, אספרגוס, ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 507 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי פטרוזיליה, עלי בזיליקום, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פטוצ'יני עם אספרגוס, סלק ירוק וביצה עלומה, אספרגוס קלוי גבינה בגריל עם ארטישוק & ארוגולה פסטו, ו אספרגוס, ארטישוק התינוק, פסטו גבינת עיזים קיש עם קרום קינואה.

הוראות

1
מניחים את צנוברים בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב תהליך עד הקרקע דק, על 20 שניות. לגרד את הצדדים של הקערה באמצעות מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את המלח והפלפל הנמדד, שום, בזיליקום ופטרוזיליה; תהליך עד puréed, על 15 שניות; לגרד את הצדדים של הקערה.עם ריצת המעבד, מוסיפים לאט את השמן בזרם דק עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים את הפרמזן ואת הדופק כמה פעמים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך; להפריש.עבור הפסטה: להביא סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.לסחוט את המיץ מן הלימון חצי לתוך קערה בינונית, לא מגיבה ולמלא את הקערה באמצע הדרך עם מים קרים; להפריש.עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לחתוך את השלישי העליון עלים עם סכין משונן. משוך את העלים החיצוניים הכהים אחד אחד כדי לחשוף את העלים הפנימיים הצהובים העדינים. חתוך את תחתית הגבעול.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
חותכים סביב החלק החיצוני של הארטישוק עם סכין קילוף כדי להסיר את בסיס העלים הקשוחים הנותרים. באמצעות מקלף ירקות, לגלח את העור הירוק הכהה מן הגבעול, להחליק את הקצוות שבו העלים היו מחוברים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
חותכים את הארטישוק לחצי לאורכו דרך העלים והגבעול. באמצעות כף קטנה, לגרוף בעדינות את לחנוק סגול קשה ואת פלומה נמצא בין העלים גזע; להשליך.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
6
חותכים כל ארטישוק חצי לאורכו לשניים שוב ומניחים במי לימון שמורים. חזור עם שאר הארטישוקים.הכן אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
הסר את רבעי הארטישוק ממי הלימון, ושחרר אותם לתוך המים המלוחים הרותחים, ומבשל עד רק במכרז, על 3 עד 4 דקות. באמצעות כף מחוררת או עכביש, להעביר את הארטישוקים לאמבט מי קרח מוכן להתקרר. שמור את סיר המים ברתיחה לאספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
להעביר את הארטישוקים מאמבט המים ללוח חיתוך להתייבש טפיחה בין מגבות (יבש יותר טוב). הניחו את הארטישוקים בצד, שמרו את אמבט מי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
מוסיפים את האספרגוס למים רותחים ואת blanch עד פריך במכרז, על 30 שניות. באמצעות עכביש או מלקחיים, להעביר את האספרגוס לאמבט מי קרח שמורות להתקרר. שמור את סיר המים לרתיחה עבור הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מעבירים את האספרגוס מאמבט מים ללוח חיתוך להתייבש טפיחה בין מגבות. באמצעות מקלף ירקות, לגלח כל חנית אספרגוס לאורך לרצועות דקות, ולאחר מכן לחתוך את הרצועות חצי לרוחב. (אם יש לך בעיה לקלף את החלק האחרון של האספרגוס, prop החנית על הידית השטוחה של מרית או כף למנף טוב יותר ולהמשיך קילוף.)
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
מניחים את רצועות האספרגוס בקערה בינונית, יחד עם צמרות החניתות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מוסיפים את הארטישוקים וצורבים מכל הצדדים, בערך 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
14
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
15
הסר את המחבת מחום, לשפוך ולזרוק את השמן העודף, ולהגדיר את המחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים עד אל דנטה, כ -7 דקות. שמור 1 1/2 כוסות של מי הפסטה, ולאחר מכן לנקז את הפסטה.מיד להחזיר את המחבת לחום בינוני-גבוה; להוסיף את פסטו שמורות, 3/4 כוס של מי בישול פסטה שמורות, ואת רצועות אספרגוס; מערבבים לשלב; ולהביא במהירות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
מוסיפים את הפסטה המבושלת וזורקים לשלב, מבשלים כדי להפחית את הנוזל או מוסיפים מי פסטה שמורים יותר לפי הצורך כדי להגיע לעקביות הרוטב הרצויה. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.מיד לחלק בין 4 קערות חמות העליון כל קערה עם 4 רבעי ארטישוק וכמה פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
18
מגישים עם פרמזן מגורר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן