קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 35 דק.
מנות1
ציון בריאות72
מגזין

סטייק וביצים קוריאניים

סטייק וביצים קוריאניים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קוריאנים, אז תנו הזדמנות ל סטייק וביצים קוריאני. במנה עיקרית זו יש 2425 קלוריות, 185 גרם חלבון ו 93 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך סטייק חצאית, בצל ירוק, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-35 דקות. וזה טוב. סטייק וביצים בסגנון קוריאני, ביצים מטוגנות בסגנון קוריאני, ו סטייק קוריאני טרטר דומים מאוד למתכון זה.

מרכיבים

11 קילו קישואים,צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סירופ תירס קלסירופ תירס קל4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1WES E אומנויות השפה האנגליתבצל ירוק קצוץ (מקשט)בצל ירוק קצוץ (מקשט)2(חוֹרֶף)בצל ירוק קצוץ דק (חלקים ירוקים לבנים וחיוורים)בצל ירוק קצוץ דק (חלקים ירוקים לבנים וחיוורים)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמירין (יין אורז יפני מתוק)מירין (יין אורז יפני מתוק)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרוב נאפה קמחי, קצוץ גסכרוב נאפה קמחי, קצוץ גס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)דבק פלפל חריף קוריאני (Kochujang, במכולת אסיה)דבק פלפל חריף קוריאני (Kochujang, במכולת אסיה)1WES E אומנויות השפה האנגליתאורז קימצ'יאורז קימצ'י11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)11 קילו קישואים,כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר1שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת צ'דר, מגוררת, לציפויגבינת צ'דר, מגוררת, לציפוי2(חוֹרֶף)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות1WES E אומנויות השפה האנגליתסטייק.סטייק.2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז סושי (או אורז קצר דגנים אחרים, אם כי אורז סושי עובד הכי טוב)אורז סושי (או אורז קצר דגנים אחרים, אם כי אורז סושי עובד הכי טוב)2(חוֹרֶף)חומץ אורז unseasonedחומץ אורז unseasoned4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו מחוז Peju. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה