פטוצ'יני פרימוורה
פטוצ'יני פרימוורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו פרח ברוקולי, קישואים, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו פטוצ'יני פרימוורה, פטוצ'יני פרימוורה, ו פטוצ'יני פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פטוצ ' יני על פי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת או ווק, מערבבים את הכרובית, אפונה, ברוקולי וגזר בשמן במשך 2 דקות.
מוסיפים את הקישואים, פלפל אדום ושום; מערבבים ומטגנים עד שהירקות רכים. מערבבים במרק. להפחית חום; כיסוי ומבשל במשך 2 דקות.
מסננים פטוצ ' יני; מוסיפים לתערובת ירקות וזורקים למעיל.