פטיט פורס מהלב
רק מעטים מאוד אהבו את המנה הקראולית הזו. אם יש לך סירופ תירס, עוגות פאונד, ריבת פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: Petits Fours, Petits Fours, ו Petits Fours.
הוראות
חותכים 2 צורות לב מכל פרוסת עוגה, באמצעות חותך עוגיות בצורת לב 1 1/2 אינץ'.
שמור עודף עוגה לשימוש נוסף.
לבשל ריבה ו 1 1/2 כפות מים בסיר קטן על אש בינונית נמוכה, ערבוב עד חלקה.
הסר מהחום, ולתת להתקרר מעט.
מניחים לבבות עוגה על מתלה חוט במחבת ג 'לירול מצופה נייר שעווה 15-x 10 אינץ'.
תערובת ריבת מברשת באופן שווה מעל צמרות וצדדים של לבבות עוגה.
ללוש מרציפן בעדינות; מניחים בין 2 יריעות של ניילון נצמד, לגלגל לעובי 1/16 אינץ'.
הסר לעטוף פלסטיק, לחתוך 28 לבבות, באמצעות חותך 1 1/2 אינץ ' בצורת לב עוגיות.
מניחים לבבות מרציפן על לבבות עוגה. כיסוי וצינה 1 שעה.
מערבבים אבקת סוכר, 1/2 כוס מים, וסירופ תירס בסיר גדול; לבשל, ערבוב כל הזמן, על אש נמוכה עד התערובת שקופה.
מוסיפים את המים הנותרים לפי הצורך, 1 כף בכל פעם, עד עקביות זיגוג. מערבבים צבע מאכל נוזלי אדום עד מעורבב.
ציפוי כפית באופן שווה על לבבות עוגה, ציפוי לחלוטין.