פטרוזיליה כמון Parathas
מנה אחת מכילה 85 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-16 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, ליווי: תמרינד צ'אטני, גי), ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו שורש סלרי קלוי עם כמון ופטרוזיליה, גזר קלוי וסלט סלק עם פטה, פטרוזיליה משכה, ויניגרט כמון, ו המרכיב הסודי (פטרוזיליה): ספגטי עם פסטו פטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
טוחנים זרעי כמון במלח לאבקה במטחנה.
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים בקערות, פטרוזיליה, מים ושמן וממשיכים לערבב עד לקבלת הבצק.
להפוך את הבצק על משטח עבודה ללוש עד חלק וגמיש, על 5 דקות. מספר פעמים במהלך לישה, להרים בצק ו סטירה אותו על משטח העבודה 8 עד 10 פעמים כדי להירגע בצק. מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מחבת שמן קלה, ואז לחמם על חום נמוך בינוני עד חם, 10 עד 15 דקות.
בעוד מחבת הוא חימום, לחלק את הבצק לתוך 4 מנות, ולאחר מכן לגלגל 1 חלק על משטח מקומח קלות לתוך סיבוב 11 אינץ'. מברשת קלה עגול עם כמה ghee לחתוך לרבעים, ולאחר מכן, החל עם קצה מעוגל קרוב אליך, לקפל כל רבעון בשלישים כדי ליצור משולש רזה (קצה תחתון עדיין יהיה מעוגל). חזור עם הבצק שנותר ליצור סך של 16 משולשים רזים.
מגלגלים את משולש 1 על משטח מקומח קלות תחילה כדי להרחיב אותו, ולאחר מכן כדי להאריך אותו למשולש 9 - by - 4-inch, זרועים בקמח לפי הצורך כדי למנוע דבק.
מעבירים לסדין אפייה ומכסים בגיליון נייר שעווה, ואז מגלגלים ומכסים את המשולשים הנותרים באותו אופן, מניחים אותם בין גיליונות נייר שעווה.
מבשלים parathas, 3 או 4 בכל פעם, על מחבת עד תת הם השחמה כתמים, 2 עד 3 דקות (parathas תנשוף, ואז deflate). הפוך parathas מעל מברשת קלה עם ghee, ואז לבשל עד הצד השני של כל הוא חום זהוב כתמים, 1 עד 2 דקות. להתהפך מברשת שוב, ואז לבשל עד parathas מבושלים דרך, 1 עד 2 דקות.
להעביר כל אצווה של parathas לסדין של רדיד כמו משחימים לעטוף באופן רופף כדי לשמור על חם בזמן בישול parathas הנותרים.
Parathas הם הטובים ביותר כאשר עשה טרי, אבל שאריות יכול להיות עטוף בנייר כסף ונשמר בטמפרטורת החדר, ולאחר מכן מחומם בתנור 177°.