קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

פטרוזיליה כמון Parathas

פטרוזיליה כמון Parathas
מנה אחת מכילה 85 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-16 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, ליווי: תמרינד צ'אטני, גי), ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו שורש סלרי קלוי עם כמון ופטרוזיליה, גזר קלוי וסלט סלק עם פטה, פטרוזיליה משכה, ויניגרט כמון, ו המרכיב הסודי (פטרוזיליה): ספגטי עם פסטו פטרוזיליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוחנים זרעי כמון במלח לאבקה במטחנה.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים בקערות, פטרוזיליה, מים ושמן וממשיכים לערבב עד לקבלת הבצק.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
להפוך את הבצק על משטח עבודה ללוש עד חלק וגמיש, על 5 דקות. מספר פעמים במהלך לישה, להרים בצק ו סטירה אותו על משטח העבודה 8 עד 10 פעמים כדי להירגע בצק. מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
מחבת שמן קלה, ואז לחמם על חום נמוך בינוני עד חם, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
בעוד מחבת הוא חימום, לחלק את הבצק לתוך 4 מנות, ולאחר מכן לגלגל 1 חלק על משטח מקומח קלות לתוך סיבוב 11 אינץ'. מברשת קלה עגול עם כמה ghee לחתוך לרבעים, ולאחר מכן, החל עם קצה מעוגל קרוב אליך, לקפל כל רבעון בשלישים כדי ליצור משולש רזה (קצה תחתון עדיין יהיה מעוגל). חזור עם הבצק שנותר ליצור סך של 16 משולשים רזים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גיגי
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מגלגלים את משולש 1 על משטח מקומח קלות תחילה כדי להרחיב אותו, ולאחר מכן כדי להאריך אותו למשולש 9 - by - 4-inch, זרועים בקמח לפי הצורך כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
מעבירים לסדין אפייה ומכסים בגיליון נייר שעווה, ואז מגלגלים ומכסים את המשולשים הנותרים באותו אופן, מניחים אותם בין גיליונות נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
8
מבשלים parathas, 3 או 4 בכל פעם, על מחבת עד תת הם השחמה כתמים, 2 עד 3 דקות (parathas תנשוף, ואז deflate). הפוך parathas מעל מברשת קלה עם ghee, ואז לבשל עד הצד השני של כל הוא חום זהוב כתמים, 1 עד 2 דקות. להתהפך מברשת שוב, ואז לבשל עד parathas מבושלים דרך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גיגי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
להעביר כל אצווה של parathas לסדין של רדיד כמו משחימים לעטוף באופן רופף כדי לשמור על חם בזמן בישול parathas הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
Parathas הם הטובים ביותר כאשר עשה טרי, אבל שאריות יכול להיות עטוף בנייר כסף ונשמר בטמפרטורת החדר, ולאחר מכן מחומם בתנור 177°.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור