פטרוזיליה-סלט Poblano עם בשר בקר מזוגג כתום
פטרוזיליה-סלט Poblano עם בשר בקר מזוגג כתום הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 377 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ בלסמי, בצל, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט בקר עם זיגוג תפוזים ותרד, סלט תפוזים, פטרוזיליה ואגוזים, ו גוואקמולי צלוי-Poblano עם שום ופטרוזיליה.
הוראות
הכן את הבשר: בכוס רדודה או צלחת קרמיקה, לשלב את החומץ, שמן, שום, גרידת תפוזים וסוכר. לשפשף את התערובת על שני הצדדים של הסטייקים ולתת לרבד בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות או עד 2 שעות.
להכין את הסלט: לצלות את poblanos ישירות מעל להבת גז או מתחת broiler, מפנה, עד חרוך קלות בכל רחבי; להיזהר לא לשרוף יותר מדי של עורם דק.
שים את הצ ' ילי בקערה קטנה, לכסות בניילון נצמד ולתת קיטור במשך 5 דקות. עבודה מעל הקערה, לקלף את כל עורות חרוך ולהסיר את הגבעולים והזרעים. מסננים כל מיצי poblano שנצברו לתוך קערה קטנה ונקייה.
חותכים את הצ ' ילי לרצועות 2 אינץ דקות.
בקערה גדולה, לשלב את צ ' ילי עם שום, מיץ תפוזים, שמן, חומץ, סוכר, גרידת תפוזים, כמון ו 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל. מערבבים בכל מיצי poblano שמורות ומניחים בצד במשך 15 דקות.
להדליק גריל או לחמם מראש את המטגן. מקלפים את התפוזים בסכין חדה, דואגים להסיר את כל הדגש הלבן המר.
חותכים בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים הכתומים.
מתבלים את הבשר במלח ופלפל. גריל או לצלות את הסטייקים במשך כ 3 דקות לכל צד, או עד להשחמה יפה, פריך ובינוני נדיר.
הסר את השום מן הרוטב בקערה.
מוסיפים את הפטרוזיליה והבצל וזורקים היטב. תלוש את הסלט על 4 צלחות גדולות.
חותכים את הסטייקים לפרוסות דקות ומסדרים לצד.
מקשטים עם החלקים הכתומים ומגישים.
המלצת יין: בחר אדום עם חומציות נמרצת מספיק כדי להתמודד עם הדרים גלם ופטרוזיליה חדה. אפשרות אחת היא ברברה איטלקית, אולי 1994 מיקלה Chiarlo Barbera d 'Esti או 1993 ברונו Giacosa Barbera d' Alba.