פטריות בגריל עם שמן כמהין ופרמזן מגולח היא תוספת ללא גלוטן . מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 364 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -32 גרם שומן . 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . גשו לסופר וקנו פרמיג'אנו-רג'יאנו, שמן קנולן, פטרוזיליה שטוחה ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. עם ציון ספונקולרי של 54% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט ארוגולה עם שמן כמהין לבן, שקדי מרקונאן ופרמזן מגולח , תרד ופטריות עם שמן כמהין וסלט ארוגולה עם פרמזן מגולח, לימון ושמן זית .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
3
מברישים את הפטריות בקצת שמן ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צולים עד שהם מזהיבים ורכים, ואז מעבירים אותם לקערת הגשה או מגש.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי