פטריות בקר ופטריות בר
בשר בקר ופטריות בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 647 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, טימין, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב עלה דפנה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. נסו בקר עם פטריות בר, בקר מטוגן עם בצל אדום ופטריות בר, ו בשר צרוב עם פטריות בר ובלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 1/2 כפות שמן בסיר כבד גדול overmedium-חום גבוה. בשר העונה עם koshersalt; לבשל, מפנה, עד השחמה מכל הצדדים, על 15 דקות.
להוסיף הנותרים 1 1/2 כפות שמן לסיר.
תוספות, שום, קורנית, עלה דפנה.מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל זהובגוון ורך, 10-15 דקות.
Removepot מחום ולהוסיף יין. חזור סיר חום, להביא לרתיחה, ומבשלים עד הכןהפחית בחצי, כ 3 דקות.
להחזיר בשר לסיר; להוסיף מרק. מביאים להרתיח; להפחית חום, כיסוי, ו simmergently עד בשר הוא מזלג מכרז, 5-6 שעות.
בואו בקר מגניב בבישול נוזלי, אזנפר לתבנית אפייה רדודה. מסננת את הנוזל באמצעות מסננת משובחת בצלחת. כיסוי וצינה overnight.DO קדימה: בשר יכול להתבצע 3 daysahead. שמור צונן. להשליך שומן פני השטח של צלימת נוזל לפני המשך.
חותכים בשר ל 4 חתיכות; להפריש.
Transferchilled צמות נוזל למחבת גדולההביא לרתיחה; לבשל עד מעובה andreduced 1 1/2 כוסות, 25-30 דקות. טעם ורוטב העונה עם מלח, במידת הצורך.
מוסיפים בשר למחבת עם רוטב, מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהבשר מחומם דרך, 8-10 דקות. דיבידייף בין הצלחות. רוטב כפית מעל, מעליםעם פטריות, ומפזרים מלח flakysea.