פטריות בר וטארט Gruyère עם סלט עשבי תיבול טרי
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 470 קלוריות. אם יש לך עלי פטרוזיליה, קרם פרש, גבינת gruyère, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טארט פטריות עם סלט עשבי תיבול, טארט פטריות וגרוייר, ו פודינג לחם פטריות בר עם נקניק וגרוייר (מתכונים דומים).
הוראות מחית ריקוטה במעבד עד חלקה, על 1 דקה.
מוסיפים 1 חלמון ו 2 כפיות שמן תערובת.
העברת תערובת ריקוטה לקערה; לקפל בcrème fraîche.
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות ו sauté 7 דקות.
מערבבים בקורנית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מוסיפים חמאה וסוט עד שהפטריות רכות, בערך 4 דקות יותר.
מרדדים בצק עלים על משטח מקומח קלות למלבן 13x9 אינץ'. באמצעות סכין חדה והחל 1/4 אינץ ' מקצה, לחתוך קו ציון סביב היקף שלם של בצק, חיתוך באמצע.
מברשת 1/4 אינץ ' בצק הגבול עם זיגוג.
העברת בצק לתבנית אפייה כבדה ungreased.
מורחים תערובת ריקוטה על הבצק, בתוך הגבול. למעלה עם חצי פטריות, חצי Gruyère, אז פטריות שנותרו Gruyère.
אופים טארט עד הקרום הוא זהוב gruyère נמס, על 25 דקות.
לזרוק עשבי תיבול עם שמן ומיץ לימון בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל.
מקשטים עם סלט עשבי תיבול.
מרכיבים מנות :
1 גבינת פרמזן מגוררת הודו מבושל מגורר (או עוף) 3 קרום: פירורי קרקר גרהם עלי צ'רביל טריים 79 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר 1/2 אינץ חתיכות עירית טרייה 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קרם fraîche או שמנת חמוצה 1 כף. חומץ ביין אדום חלמון ביצה, מוכה להתמזג עם 1 כפית מים (עבור זיגוג) 680 פלפל האבנרו מגוון פטריות בר טריות (כגון chanterelle, אויסטר, או שיטאקה נבעה), פרוס 3 קרום: פירורי קרקר גרהם עלי טרגון טריים 2 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) עלי טימין טריים 355 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בצלים ירוקים חבורה, פרוס דק באלכסון (אודות 113 פלפל האבנרו פרוס דק גבינת Gruyère 2 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) מיץ לימון טרי 2 קרום: פירורי קרקר גרהם שמן זית כתית מעולה 2 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) שמן זית כתית מעולה 6 קרום: פירורי קרקר גרהם עלי פטרוזיליה איטלקיים טריים 1 גיליון בצק עלים קפוא (חצי חבילת 17.3-אונקיה), מופשר 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גבינת ריקוטה בחלב מלא