קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עגבניות ראנץ ' שמנת של סאני

מרק עגבניות ראנץ ' שמנת של סאני
מרק עגבניות ראנץ ' שמנת של סאני עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, וכל 30 מתכון יש 239 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. לכו לחנות ואספו חומץ בלסמי, עגבניות רומא, ציר ירקות ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מושלם עבור סתיו. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 53%. נסו בורגר חוות השום של סאני, תפוח של סאני-עוף ראנץ', ו עטיפת סלט עוף בגריל של סאני עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
צולים את העגבניות. על תבנית, זורקים בעדינות את העגבניות, הפלפלים, הבצל, השום, הטימין, 2 כפות שמן זית, חומץ ומלח ופלפל לפי הטעם. מסדרים את העגבניות והפלפלים האדומים, עם העור כלפי מעלה, תוחבים את חתיכות השום מתחתיהם ואופים עד שהם חרוכים קלות, 45 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
בנה את המרק. בסיר מרק מחממים את 2 כפות שמן הזית הנותרות על אש בינונית-גבוהה. מערבבים פנימה את רסק העגבניות ומערבבים היטב, מבשלים עד שהוא אדום עמוק יותר מאשר כשהתחלתם, בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים את תערובת העגבניות והפלפל, כולל המיצים, ומשלבים. מערבבים את הציר, מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
5
בואו להתקרר במשך 5-10 דקות.
6
מעבירים את המרק לבלנדר * (או משתמשים בבלנדר טבילה ידני) ודופקים בקבוצות קטנות שמגיעות רק כשליש עד חצי הדרך בצד הצנצנת. בעת מיזוג התחל לאט ואז הגדל את המהירות למחית החומרים עד לקבלת תערובת חלקה. השתמשו בקערה נפרדת כדי להחזיק את המרק המעורב ואז החזירו את הכל לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מערבבים בעמק הנסתר. תוך כדי הקצפה, הוסיפו לאט את חבישת האור המקורית של החווה בעמק הנסתר עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מגישים חם.