פטריות בר ומאפין כמהין-חביתות פח
גשו לסופר וקנו פטריות, מלח כשר, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פטריות בר וחביתות גבינת עיזים, פיצה פטריות בר עם שמן כמהין, ו ריקוטה גנודי עם פטריות בר ורוטב כמהין.
הוראות
מחממים התנור ל 218°. לזרוק את הפטריות ושמן זית על תבנית אפייה, מתבלים במלח, מתפשטים בשכבה אחת, וצולים עד זהוב חום סביב הקצוות, כ 15 דקות. מניחים בצד להתקרר; מנמיכים את התנור ל375.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלב, פרמזן, שמן כמהין, קמצוץ של מלח, ואת פטריות מקורר.
יוצקים לתוך 12 כוסות מאפין משומן קלות, ואופים עד נפוח וזהב בקצוות, על 25 דקות.