קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

פטריות בר ומאפין כמהין-חביתות פח

פטריות בר ומאפין כמהין-חביתות פח
גשו לסופר וקנו פטריות, מלח כשר, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פטריות בר וחביתות גבינת עיזים, פיצה פטריות בר עם שמן כמהין, ו ריקוטה גנודי עם פטריות בר ורוטב כמהין.

הוראות

1
מחממים התנור ל 218°. לזרוק את הפטריות ושמן זית על תבנית אפייה, מתבלים במלח, מתפשטים בשכבה אחת, וצולים עד זהוב חום סביב הקצוות, כ 15 דקות. מניחים בצד להתקרר; מנמיכים את התנור ל375.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלב, פרמזן, שמן כמהין, קמצוץ של מלח, ואת פטריות מקורר.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
יוצקים לתוך 12 כוסות מאפין משומן קלות, ואופים עד נפוח וזהב בקצוות, על 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
4
מגישים מיד