פטריות ברביקיו-המבורגרים הודו
פטריות ברביקיו-המבורגרים הודו דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם לחמניות המבורגר, בצל, גזר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי האוכל האמריקאי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. נסו פטריות טורקיה המבורגרים, פטריות טורקיה המבורגרים, ו המבורגרים של שאלוט ופטריות מקורמלים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת טפלון גדולה הקפיצו בצל בחמאה למשך 3 דקות.
מוסיפים פטריות וגזר; מבשלים ומערבבים 3 דקות.
מוסיפים את היין, המלח והפלפל; מבשלים במשך 2-3 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
מעבירים לקערה גדולה; מצננים מעט. מפוררים הודו על תערובת ומערבבים היטב. מעצבים לארבע קציצות. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. גריל קציצות, לא מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 ב. מהחום במשך 8-10 דקות בכל צד או עד מדחום בשר קורא 165 ליטר ומיצים לרוץ ברור, צחצוח מדי פעם עם רוטב ברביקיו 1/4 כוס.
מגישים על לחמניות עם חסה,עגבנייה ושאר רוטב הברביקיו.