פטריות כבושות
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 28 דקות. נסו פטריות כבושות, פטריות כבושות, ו פטריות כבושות חמצמץ (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המלח והמים, ושופכים מלח על פטריות.
תנו לפטריות לשבת במקרר, מכוסות במשך 24 שעות.
הסר פטריות מי מלח, לשטוף, ולאחר מכן להניח אותם על מגבות נייר לייבוש. בסיר, מערבבים את החומץ עם שאר החומרים ומביאים לרתיחה.
מניחים פטריות בצנצנת מעוקרת ומכסים בנוזל חם. הפטריות יהיו מוכנות לאכול בשבוע 1 ויחזיקו במקום קריר עד 1 שנה. אלה הם נהדרים עבור סלטים או כמו לקשט מנות בשר.