קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

פטריות מוקפצות

פטריות מוקפצות
פטריות מטוגנות דורש סביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 88 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ופלפל, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: פטריות מטוגנות, פטריות מוקפצות, ו פטריות מטוגנות.

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה לחום גבוה ומוסיפים את השמן. חכה 1 או 2 דקות עד שהוא יגיע לנקודת העישון.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל והשום וזורקים בזעם כדי שהשום לא יישרף. כאשר הבצל הופך שקוף להוסיף את הפטריות ולזרוק עד שכל הפטריות זהובות חום וקרמל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים חמאה ותימין ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
מגישים באופן מיידי.
6
הערה של קוק: לעולם לא להפעיל פטריות ישירות מתחת למים; הם יספגו מים כמו ספוג, ואת הטחון שלך יהיה הרבה יותר מדי רטוב. במקום זאת, באמצעות מגבת נייר לחה מעט, לנגב פטריות למטה. לחלופין, להשתמש מברשת מאפה אבק את הלכלוך מן הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה