פטריות מוקפצות
פטריות מטוגנות דורש סביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 88 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ופלפל, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: פטריות מטוגנות, פטריות מוקפצות, ו פטריות מטוגנות.
הוראות
מחממים מחבת גדולה לחום גבוה ומוסיפים את השמן. חכה 1 או 2 דקות עד שהוא יגיע לנקודת העישון.
מוסיפים את הבצל והשום וזורקים בזעם כדי שהשום לא יישרף. כאשר הבצל הופך שקוף להוסיף את הפטריות ולזרוק עד שכל הפטריות זהובות חום וקרמל.
מוסיפים חמאה ותימין ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
הערה של קוק: לעולם לא להפעיל פטריות ישירות מתחת למים; הם יספגו מים כמו ספוג, ואת הטחון שלך יהיה הרבה יותר מדי רטוב. במקום זאת, באמצעות מגבת נייר לחה מעט, לנגב פטריות למטה. לחלופין, להשתמש מברשת מאפה אבק את הלכלוך מן הפטריות.