פטריות ממולאות
פטריות ממולאות יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 46 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. 71 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו לחם כריך, חמאה, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פטריות ממולאות, פטריות ממולאות, ו פטריות ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
קרע לחם לחתיכות ודופק לפירורים גסים במעבד מזון.
להעביר לקערה ולזרוק עם שמן, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
מורחים במחבת אפייה רדודה ואופים באמצע התנור עד הזהב, 6 עד 8 דקות, ולאחר מכן להעביר לקערה.
משוך גבעולים מכובעי פטריות (כדי ליצור מקום למילוי) וגבעולים קוצצים דק. שים כובעי פטריות, הצדדים נבעו למטה, במחבת אפייה גדולה משומנת קלות ואופים באמצע התנור עד פטריות להפריש נוזל, על 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מהתנור.
בעוד כובעי פטריות אופים, להמיס חמאה במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז sauté קצוץ גבעולים, ערבוב, עד הזהב, על 5 דקות.
מוסיפים בצל, סלרי, שום, אורגנו, ונותר 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד בצל הוא זהוב, על 5 דקות. ירקות מגניב מעט, ולאחר מכן להוסיף פירורי לחם יחד עם גבינה ופטרוזיליה לזרוק היטב.
הפעל כובעי פטריות מעל, ואז מילוי פטריות תל בכובעי פטריות, הקשה בעדינות (יהיה קצת מילוי שנשאר).
אופים באמצע התנור עד פטריות רכות ומילוי הוא חום זהוב, כ 20 דקות.