קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות28
ציון בריאות3
מגזין

פטריות ממולאות עם פקורינו ועשבי תיבול

פטריות ממולאות עם פקורינו ועשבי תיבול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פטריות ממולאות עם פקורינו ועשבי תיבול. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 42 קלוריות. מתאים ל-28 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל, פקורינו רומנו, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. נסו סלט קיצי-סקווש עם עשבי תיבול ופקורינו פרסקו, אורזו עם פקורינו ופטריות, ו סלט ירוק עם פטריות כבושות, מלפפונים, בצל ופקורינו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את פירורי הלחם, פקורינו רומנו, שום, פטרוזיליה, מנטה, מלח ופלפל, לפי הטעם, ו 2 כפות שמן זית בקערה בינונית כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
שמן זיתשמן זית
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
טפטוף גיליון אפייה גדול כבד עם כ 1 כף שמן זית, מעיל. כפית את המילוי לתוך חללי הפטרייה ולסדר על הסדין, לסרוג את הצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
טפטוף שנותר שמן על המילוי בכל פטרייה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שמן בישולשמן בישול
5
אופים עד הפטריות רכות המילוי מחומם דרך וזהב על גבי, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
לשרת.