פטריות ממולאות עם פקורינו ועשבי תיבול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פטריות ממולאות עם פקורינו ועשבי תיבול. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 42 קלוריות. מתאים ל-28 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל, פקורינו רומנו, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. נסו סלט קיצי-סקווש עם עשבי תיבול ופקורינו פרסקו, אורזו עם פקורינו ופטריות, ו סלט ירוק עם פטריות כבושות, מלפפונים, בצל ופקורינו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מערבבים את פירורי הלחם, פקורינו רומנו, שום, פטרוזיליה, מנטה, מלח ופלפל, לפי הטעם, ו 2 כפות שמן זית בקערה בינונית כדי להתמזג.
טפטוף גיליון אפייה גדול כבד עם כ 1 כף שמן זית, מעיל. כפית את המילוי לתוך חללי הפטרייה ולסדר על הסדין, לסרוג את הצד.
טפטוף שנותר שמן על המילוי בכל פטרייה.
אופים עד הפטריות רכות המילוי מחומם דרך וזהב על גבי, כ 25 דקות.