פטריות ממולאות עשבי תיבול
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו פטריות ממולאות עשבי תיבול. מתכון זה מכין 24 מנות עם 56 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 9 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינת שמנת, עלי פטרוזיליה, אבקת שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה די גרוע. נסו פטריות ממולאות מלוחות, פטריות ממולאות מלוחות, ו פטריות ממולאות גבינה מלוחות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
הסר גבעולים מפטריות. קוצצים מספיק גבעולים להכנת 1 כוס. ממיסים 2 כפות מרגרינה בסיר.
מברישים צמרות כובע פטריות במרגרינה, מניחים את הצד העליון כלפי מטה בתבנית אפייה רדודה ומברישים את החלק התחתון של הכובעים.
מחממים את המרגרינה שנותרה באותו סיר.
מוסיפים גבעולי פטריות קצוצים, בצל ושום ומבשלים עד שהם רכים. מערבבים גבינת שמנת, בשילוב עם מזלג במידת הצורך.
מוסיפים גבינת פרמזן, פטרוזיליה ומילוי מתובל עשבי תיבול.
מערבבים היטב. כפית על 1 כף מלית תערובת לתוך כל כובע פטריות.