פטריות ממולאות קלאסיות
אם יש לך שן שום, פירורי לחם, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. פטריות ממולאות קלסיות, קלות, מרק ערמונים קלאסי עם פטריות Marsala, ו פלפלים ממולאים קלאסיים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים תנור ל 191° (190°C).
מחממים 1 כף חמאה במחבת קטנה על חום בינוני-גבוה. מטגנים את גבעולי הפטרייה הקצוצים ואת שאלוט במשך 4-5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את השום והאגוזים ומפזרים מלח. מערבבים היטב ו sauté 2 דקות יותר.
כבה את החום והוסף את הפטרוזיליה, הרבס דה פרובאנס ופירורי לחם.
יוצקים את השרי למעבד מזון, ואז את שאר המילוי. דופק כמה פעמים כדי לקבל תערובת בסדר, כמעט להדביק.
דברים פטריות כובעי: לזרוק את כובעי פטריות עם שמן זית. ממלאים כל פטריה עם המילוי, ומניחים על תבנית אפייה.
מפזרים גבינת פרמזן מגוררת על כל פטריה.
אופים במשך 10-20 דקות ב 191°( 190°C), או עד גבינה חומים קצת מים מעט מתחיל הבריכה בבסיס של כל פטרייה. אפשר להתקרר במשך 5 דקות בערך לפני ההגשה.