קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

פטריות ממולאות קלאסיות

פטריות ממולאות קלאסיות
אם יש לך שן שום, פירורי לחם, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. פטריות ממולאות קלסיות, קלות, מרק ערמונים קלאסי עם פטריות Marsala, ו פלפלים ממולאים קלאסיים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 191° (190°C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הפוך מילוי: 
3
מחממים 1 כף חמאה במחבת קטנה על חום בינוני-גבוה. מטגנים את גבעולי הפטרייה הקצוצים ואת שאלוט במשך 4-5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את השום והאגוזים ומפזרים מלח. מערבבים היטב ו sauté 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
כבה את החום והוסף את הפטרוזיליה, הרבס דה פרובאנס ופירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6
יוצקים את השרי למעבד מזון, ואז את שאר המילוי. דופק כמה פעמים כדי לקבל תערובת בסדר, כמעט להדביק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
7
דברים פטריות כובעי: לזרוק את כובעי פטריות עם שמן זית. ממלאים כל פטריה עם המילוי, ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
מפזרים גבינת פרמזן מגוררת על כל פטריה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1
אופים במשך 10-20 דקות ב 191°( 190°C), או עד גבינה חומים קצת מים מעט מתחיל הבריכה בבסיס של כל פטרייה. אפשר להתקרר במשך 5 דקות בערך לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם בחירה מצוינת עבור פטריות ממולאות. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרטיני ורוסי סודה רוזה. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מרטיני ורוסי רוז מוגז
מרטיני ורוסי רוז מוגז
בהשראת אזור פיימונטה המפורסם של איטליה, Martini & ROSSI Sparkling Rosé הוא יין ורוד אלגנטי. הוא מעוצב ממגוון ענבים, אשר נלחצים בעדינות כדי לשמור על ניחוחות ייחודיים, מעורר וצבע יפה.זה יין מבעבע יפה, עם ארומה מפתה הערות עדינות של פטל ורד בר, מוכיח אפריטיף מעולה, או לפיקניק עם חברים.