פטריות פורטבלו בגריל עם נבטי אפונה
פטריות פורטבלו בגריל עם נבטי אפונה נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 227 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם נבטי אפונה, מיץ לימון, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו פטריות פורטבלו בגריל, פטריות פורטבלו ממולאות בגריל, ו פטריות פורטבלו ממולאות בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: פורס כמהין או מנדולינה קטנה
טפטוף פטריות פורטבלו בשמן זית כתית מעולה.
מניחים את הפטריות על הגריל כך שהם מרוכזים ליד החום. גריל עד מבושל רך ויפה, ובקושי חרוך, על 3 עד 4 דקות לכל צד.
מפזרים קצת מיץ לימון על הפטריות לאחר שהם נשרפו ולהתיז אותם עם חומץ יין אדום.
בקערת ערבוב, לזרוק את נבטי אפונה, שמן זית, ומיץ לימון שנותר, כך נבטים מצופים באופן שווה בנוזל. עונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל, ולחלק בין 4 צלחות. בשביל אפקט נחמד, ערם את הנבטים כמו ערימות חציר קטנות.
משתמש בקולף, מגלח גבינה מעל וסביב הסלט. באמצעות מנדולינה, לחתוך את הפטריות הביתיות בחתיכות דקות נייר על וסביב הסלט.
מניחים את portobellos על כל ערימת שחת ומגישים.