קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות פורטובלו בבצק פרמזן עם שמן כמהין לבן

פטריות פורטובלו בבצק פרמזן עם שמן כמהין לבן
פטריות פורטובלו בבצק פרמזן עם שמן כמהין לבן לוקח בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 35 גרם שומן ובסך הכל 345 קלוריות . , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 4. רק כמה אנשים אהבו מאוד את התוספת הזו. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש פטריות פורטובלו, שמן כמהין, פטריות צדפות ושמן זית. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 49% . נסו סלט ארוגולה עם שמן כמהין לבן, שקדי מרקונאן ופרמזן מגולח , תרד ופטריות עם שמן כמהין , ולחם שטוח עם תפוחי אדמה, פטריות שיטאקי ושמן כמהין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל לבינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מערבבים פרמזן, טימין ומלח ופלפל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מברישים פטריות בשמן משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
מניחים את הפטריות כשהכובע פונה כלפי מטה ומבשלים עד להזהבה, כ-4 עד 5 דקות. הופכים וממשיכים לצלות עד לריכוך, כ-5 עד 6 דקות יותר. כשהפטריות מבושלות, מחלקים בזהירות את תערובת הגבינה על גבי הפטריות. סוגרים את מכסה הגריל ומבשלים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מסירים מהגריל ומטפטפים על כל פטרייה כפית שמן כמהין לבן.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהין לבןשמן כמהין לבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
במחבת מטפטפים שמן זית ומקפיצים את פטריות הצדפות עד להזהבה ורכות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פטריות צדפותפטריות צדפות
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מניחים מעל פורטובלו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית