קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות פורטובלו בבצק פרמזן עם שמן כמהין לבן

פטריות פורטובלו בבצק פרמזן עם שמן כמהין לבן
פטריות פורטובלו בבצק פרמזן עם שמן כמהין לבן לוקח בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 35 גרם שומן ובסך הכל 345 קלוריות . , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 4. רק כמה אנשים אהבו מאוד את התוספת הזו. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש פטריות פורטובלו, שמן כמהין, פטריות צדפות ושמן זית. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 49% . נסו סלט ארוגולה עם שמן כמהין לבן, שקדי מרקונאן ופרמזן מגולח , תרד ופטריות עם שמן כמהין , ולחם שטוח עם תפוחי אדמה, פטריות שיטאקי ושמן כמהין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל לבינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מערבבים פרמזן, טימין ומלח ופלפל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מברישים פטריות בשמן משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
דַק-דַק-
4
מניחים את הפטריות כשהכובע פונה כלפי מטה ומבשלים עד להזהבה, כ-4 עד 5 דקות. הופכים וממשיכים לצלות עד לריכוך, כ-5 עד 6 דקות יותר. כשהפטריות מבושלות, מחלקים בזהירות את תערובת הגבינה על גבי הפטריות. סוגרים את מכסה הגריל ומבשלים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מסירים מהגריל ומטפטפים על כל פטרייה כפית שמן כמהין לבן.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהין לבןשמן כמהין לבן
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
במחבת מטפטפים שמן זית ומקפיצים את פטריות הצדפות עד להזהבה ורכות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פטריות צדפותפטריות צדפות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים מעל פורטובלו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית