קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות פורטובלו בבצק פרמזן עם שמן כמהין לבן

פטריות פורטובלו בבצק פרמזן עם שמן כמהין לבן
פטריות פורטובלו בבצק פרמזן עם שמן כמהין לבן לוקח בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 35 גרם שומן ובסך הכל 345 קלוריות . , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 4. רק כמה אנשים אהבו מאוד את התוספת הזו. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש פטריות פורטובלו, שמן כמהין, פטריות צדפות ושמן זית. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 49% . נסו סלט ארוגולה עם שמן כמהין לבן, שקדי מרקונאן ופרמזן מגולח , תרד ופטריות עם שמן כמהין , ולחם שטוח עם תפוחי אדמה, פטריות שיטאקי ושמן כמהין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל לבינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מערבבים פרמזן, טימין ומלח ופלפל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מברישים פטריות בשמן משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מניחים את הפטריות כשהכובע פונה כלפי מטה ומבשלים עד להזהבה, כ-4 עד 5 דקות. הופכים וממשיכים לצלות עד לריכוך, כ-5 עד 6 דקות יותר. כשהפטריות מבושלות, מחלקים בזהירות את תערובת הגבינה על גבי הפטריות. סוגרים את מכסה הגריל ומבשלים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
מסירים מהגריל ומטפטפים על כל פטרייה כפית שמן כמהין לבן.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהין לבןשמן כמהין לבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
במחבת מטפטפים שמן זית ומקפיצים את פטריות הצדפות עד להזהבה ורכות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פטריות צדפותפטריות צדפות
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מניחים מעל פורטובלו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית