קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

פטריות, פלפל אדום קלוי, ופודינג לחם גבינת עיזים

פטריות, פלפל אדום קלוי, ופודינג לחם גבינת עיזים
מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, גבינת עיזים, כובעי פטריות שיטאקי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פסטה פלפל פטריות עם רוטב גבינת עזים פטה, פסטה פלפל פטריות עם רוטב גבינת עזים פטה, ו פודינג לחם מתובל עם גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
2
מערבבים פטרוזיליה, טימין, רוזמרין, ושום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים פטריות, כרישה, 1/4 מלח כפית, ו 1/8 כפית פלפל שחור; לטגן 10 דקות או עד מתאדה נוזל ופטריות הם שטפו קלות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים חצי תערובת פטרוזיליה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים בפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר מהחום; להתקרר מעט.
7
שלב הנותרים 1/4 כפית מלח, נשאר 1/8 כפית פלפל שחור, תערובת פטרוזיליה נותרת, חלב, תחליף ביצה, ו 3/4 כוס גבינה בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף. מערבבים בתערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים לחם; מערבבים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
9
בואו לעמוד 10 דקות. כפית לתוך צלחת אפייה 2 ליטר מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
10
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
11
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד פודינג מוגדר משחימים קלות.