קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

עוגת גלידת סנדלר אפרסק

עוגת גלידת סנדלר אפרסק
עוגת גלידת סנדלר אפרסק עשויה להיות רק דרום מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 791 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אפרסקים, אגוזי פקאן, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו קינוח. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך קיץ אירוע. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 29%. הציון הזה די גרוע. נסו גלידת סנדלר אפרסק, עוגת קראנץ ' גלידה ביתית, ו עוגת גלידה רול קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים 1 1/4 כוסות סוכר מגורען, מיץ הלימון והאפרסקים בסיר גדול; בואו לשבת 15 דקות. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהאפרסקים רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוציאים 3/4 כוס אפרסקים בעזרת כף מחוררת ומכניסים למקרר לציפוי. מחית את שאר האפרסקים ונוזל הבישול בבלנדר; מעבירים לקערה ומקפיאים עד לסמיכות מאוד, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בינתיים מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס ומרפדים נייר אפייה בנייר כסף. מרסקים גס את פצפוצי הגרהם וזורקים עם יתרת 1/4 כוס הסוכר המגורר, הפקאנים והחמאה על תבנית האפייה המוכנה; מורחים לשכבה דקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
50 כוסות חמאת בוטנים מכוסות שוקולד מיניאטורי, לא ארוזות50 כוסות חמאת בוטנים מכוסות שוקולד מיניאטורי, לא ארוזות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
אופים 7 דקות, ואז מערבבים וממשיכים לאפות עד להזהבה, 6 עד 10 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
בואו להתקרר ולהתקשות, ואז להתפורר ולהניח בצד.
1
תן ל -2 כוסות גלידה להתרכך בטמפרטורת החדר עד למריחה, כ -10 דקות. מצפים תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ 'בתרסיס בישול ומרפדים את התחתית והדפנות בניילון, ומשאירים סככה בגודל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2
מורחים את הגלידה המרוככת בתבנית המוכנה, ואז מעליהם באופן שווה עם מחית האפרסק. מקפיאים עד שהמחית יציבה, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
תנו ל -2 ליטרים הנותרים גלידה להתרכך, 10 דקות, ואז מורחים על מחית האפרסק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
4
מפזרים 1 כוס תערובת פקאן ולחץ אותו לתוך הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
5
חותכים את עוגות הלירה לאורכן לפרוסות בעובי 1 1/2 אינץ'; מסדרים את הפרוסות בשכבה אחת על גבי הגלידה, גוזמים לפי הצורך. מכסים בניילון ומקפיאים עד ליציבות, לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
6
מקציפים את השמנת הכבדה, סוכר הקונדיטורים והווניל בקערה עם מיקסר במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. חשפו את העוגה ואז הפכו לצלחת; הסר את טבעת צורת הקפיץ ואת ניילון הניילון שנותר. מכסים את החלק העליון והדפנות בקצפת. למעלה עם האפרסקים השמורים ותערובת הפקאן שנותרה. להקפיא עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
לימון גומילימון גומי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
דבש הדריםדבש הדרים
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
צילום: יונהי קים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קרם נ. ב. סולרה שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
סולרה קרם שרי
סולרה קרם שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.