עוגת גלידת סנדלר אפרסק
עוגת גלידת סנדלר אפרסק עשויה להיות רק דרום מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 791 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אפרסקים, אגוזי פקאן, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו קינוח. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך קיץ אירוע. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 29%. הציון הזה די גרוע. נסו גלידת סנדלר אפרסק, עוגת קראנץ ' גלידה ביתית, ו עוגת גלידה רול קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1 1/4 כוסות סוכר מגורען, מיץ הלימון והאפרסקים בסיר גדול; בואו לשבת 15 דקות. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהאפרסקים רכים, כ -15 דקות.
מוציאים 3/4 כוס אפרסקים בעזרת כף מחוררת ומכניסים למקרר לציפוי. מחית את שאר האפרסקים ונוזל הבישול בבלנדר; מעבירים לקערה ומקפיאים עד לסמיכות מאוד, בערך 1 שעה.
בינתיים מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס ומרפדים נייר אפייה בנייר כסף. מרסקים גס את פצפוצי הגרהם וזורקים עם יתרת 1/4 כוס הסוכר המגורר, הפקאנים והחמאה על תבנית האפייה המוכנה; מורחים לשכבה דקה.
אופים 7 דקות, ואז מערבבים וממשיכים לאפות עד להזהבה, 6 עד 10 דקות נוספות.
בואו להתקרר ולהתקשות, ואז להתפורר ולהניח בצד.
תן ל -2 כוסות גלידה להתרכך בטמפרטורת החדר עד למריחה, כ -10 דקות. מצפים תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ 'בתרסיס בישול ומרפדים את התחתית והדפנות בניילון, ומשאירים סככה בגודל 2 אינץ'.
מורחים את הגלידה המרוככת בתבנית המוכנה, ואז מעליהם באופן שווה עם מחית האפרסק. מקפיאים עד שהמחית יציבה, כ-45 דקות.
תנו ל -2 ליטרים הנותרים גלידה להתרכך, 10 דקות, ואז מורחים על מחית האפרסק.
מפזרים 1 כוס תערובת פקאן ולחץ אותו לתוך הגלידה.
חותכים את עוגות הלירה לאורכן לפרוסות בעובי 1 1/2 אינץ'; מסדרים את הפרוסות בשכבה אחת על גבי הגלידה, גוזמים לפי הצורך. מכסים בניילון ומקפיאים עד ליציבות, לפחות 6 שעות או לילה.
מקציפים את השמנת הכבדה, סוכר הקונדיטורים והווניל בקערה עם מיקסר במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. חשפו את העוגה ואז הפכו לצלחת; הסר את טבעת צורת הקפיץ ואת ניילון הניילון שנותר. מכסים את החלק העליון והדפנות בקצפת. למעלה עם האפרסקים השמורים ותערובת הפקאן שנותרה. להקפיא עד המשרד, על 1 שעה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם אפשרויות נהדרות לגלידה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קרם נ. ב. סולרה שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
סולרה קרם שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.