פטרניפ צלוי אגבה
פרסניפס צלוי אגבה יכול להיות בדיוק המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו שחיפשתם. מתאים ל-6 ומחירו 85 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 3 גרם חלבון , 4 גרם שומן ובסך הכל 217 קלוריות . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה עובד היטב כתוספת. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט טחון, קינמון טחון, כרישה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 54% . הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם נבטי בריסל צלוי אגבה עם זיגוג קשיו טבעוני , שורש לוטוס צלוי אגבה, כרישה וכרובית בהשראת הדיאטה החביבה של אלישיה סילברסטון ופטרניפס צלוי .
הוראות
מחממים תנור ל-425 מעלות. מחלקים פרסניקים, גזר, כרישה ושום בין שניים בגודל 15x10x1 אינץ'. תבניות אפייה מצופות בספריי בישול.
מערבבים את שאר החומרים; לטפטף על ירקות. לזרוק לציפוי.
צולים 20-25 דקות או עד לריכוך, תוך ערבוב מדי פעם.