המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: פנקייק חזרזיר, פשטידות סיר חזירון, ו עוטפת פיגי.
הוראות
1
מבשלים את הבייקון במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות עד פריך, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון מגבות נייר לניקוז, משאיר את השומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את החזיר ומבשלים עד חום זהוב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
3
מוסיפים את התירס, שעועית לימה ואת החלקים הלבנים של הבצל הירוק ומבשלים, ערבוב, על 2 דקות.
הוסף 1/2 כוס מים, גירוד את החתיכות החומות בתחתית המחבת. מבשלים עד שהירקות רכים ורוב המים ירדו, 5 עד 8 דקות. מערבבים את הבייקון, בצל ירוק ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
BYOC: נסה להוסיף קצת פלפל אדום או כתום עבור קצת צבע נוסף.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Karthauserhofkarthauserhofberg ריזלינג Kabinett. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.