פיות מפלצת טאקו
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו קונכיות של טאקו, בשר טחון, זיתים ממולאים בפמינטו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו פיות מפלצות, פיות מפלצות ליל כל הקדושים בריאים, ו מרק טורטיה הודו {מפי תינוקות} (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל עגבניה לאורכו ל 3 חתיכות. הנותרים בתוך עגבניות ניתן קצוץ עבור מילוי טאקו נוסף, אם תרצה בכך.
חותכים חריץ לתוך צד אחד של כל זית לעשות צד שטוח.
חותכים כל פרוסות גבינה במחצית אנכית בקו זיגזג כדי להיראות כמו שיניים.
מחממים תנור ל 177°. מסדרים קונכיות טאקו על גיליון עוגיות ungreased.
אופים 5 עד 7 דקות או עד חם. בינתיים, במחבת 10 אינץ', לבשל בשר טחון מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מבושל היטב; לנקז. מערבבים בתערובת תיבול טאקו ומים. להפחית את החום בינוני; לבשל על 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות עד המים התאדו.
כדי להרכיב, למלא טאקו עם סתימות הרצוי כך המבורגר הוא על הדף. הצבת כל טאקו בצד שלה על צלחת הגשה, להכניס 1 פרוסת עגבניות לתוך מילוי בשר להיראות כמו לשון.
מניחים 1 פרוסת גבינה עם קצה זיגזג לכיוון בשר לאורך הצד העליון של טאקו בין הקליפה ואת המילוי.
מניחים 2 זיתים, צדדים שטוחים למטה, כדי להיראות כמו עיניים על גבי פגז.