פיט ' ס בורגר
המתכון להמבורגר של פיט יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 923 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 65 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גפן-עגבניות בשלות, בצל, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. נסו פיט של, קציצות במיה של פיט, ו טקסס פיט ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הקציצות, לערבב את כל החומרים בקערה גדולה טופס לתוך 4 קציצות.
הגדר את הגריל החיצוני לבישול ישיר-חום מעל חום בינוני גבוה.
מניחים את הקציצות על הגריל ומבשלים 5 דקות, ואז מסתובבים וממשיכים לבשל במשך כמה דקות עד שזה נעשה. דקה לפני שאתה מסיים לבשל את הקציצות, להניח את פרוסות הגבינה על הקציצות ולתת להמיס.
הסר ולהניח בצד כדי לשמור על חום.
בינתיים, מניחים מחבת, plancha או piastra מתאים גריל חיצוני על הגריל כדי לחמם מראש. מבשלים את הבצל על המחבת עד הזהב. מבשלים את הבייקון על המחבת לטעמך.
חמאה הלחמניות והמקום, בצד חמאה למטה, על הגריל ומבשלים עד רק זהב עם קצת קראנץ להם.
הסר ולבנות את ההמבורגר שלך מתחיל עם קצת רוטב, קציצות עם גבינה, ואז בייקון, בצל, עגבניות, cornichons ו ארוגולה.
מתוך הגריל שלי: בישול בחוץ בסגנון אוסטרלי על ידי פיט אוונס. טקסט זכויות יוצרים © 2009 Peter Evans; צילום זכויות יוצרים © 2009 אנסון סמארט. פורסם לראשונה בשנת 2009 על ידי Murdoch Books Australia; פורסם לראשונה בארצות הברית בשנת 2011 על ידי Weldon Owen, a division of Bonnier.