פיילארד עוף
מתכון עוף מתכון יכול להתבצע בסביבות 20 דקות. למנה העיקרית הזו יש 455 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת קמח, שק, טימין ופטרוזיליה שטוחה. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 72%. מתכונים דומים: פיילארד עוף, פאילארד עוף בגריל, ו פאילארד עוף עם לימון ועשבי תיבול.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית גבוהה. מסדרים את העוף בתבנית אפייה רדודה ומזלפים בשר עם שמן זית כתית מעולה רק כדי לצפות את העוף, בערך 1 1/2 כפות, בסך הכל.
שלבו עשבי תיבול קצוצים וגרידת לימון ופזרו מעל העוף. מתבלים את העוף במלח ופלפל. בעזרת הידיים משפשפים את העוף ומצפים באופן שווה בעשבי התיבול והתבלינים. לשטוף ידיים עם מים חמים וסבון. בעזרת מלקחיים מעבירים עוף בשכבה אחת למחבת חמה ומבשלים קציצות עוף 3 או 4 דקות מכל צד. מכסים עוף מבושל באופן רופף בנייר כסף כדי להתחמם וחוזרים על עצמם עם הקציצות שנותרו.
מחזירים את המחבת לחום ומוסיפים חמאה. כשהחמאה נמסה, מוסיפים קמח לחמאה ומבשלים, תוך ערבוב עם מטרפה, דקה או 2 ליצירת רוקס קל.
מקציפים מרק עוף. כאשר מרק מתעבה רק מעיל האחורי של כף, להסיר את המחבת מהאש ולכבות מבער.
זורקים ירקות סלט עם מיץ לימון ומלח גס.
מזלפים 2 כפות שמן זית כתית מעולה סביב הקערה וזורקים מחדש ירקות.
להגשה מכסים את תחתית צלחת ארוחת הערב ברוטב חם. למעלה עם ערימה קטנה של ירקות סלט ו 2 קציצות עוף.
* מפזרים מעט מים בארבע שקיות אחסון מזון הניתנות לאטימה חוזרת בגודל בינוני, מניחים 1 חזה עוף בכל שקית ואוטמים אותו ודוחפים החוצה עודפי אוויר. בעזרת תחתית סיר או מחבת כבדים, דופקים כל שד עד שהוא שטוח אך לא עד כדי כך שהוא רוצה לפרוץ מהשקית.
הנח את אלה שטוח במקפיא שלך. בפעם הבאה שאתה נתקל בהתקף רעב, הסר את פיאלארד העוף המוכן שלך מהמקפיא והניח בקערה גדולה בכיור. הפעל את המים הקרים מעל הקערה באדים איטיים, אתה תהיה מופתע כמה מהר הם להפשיר. לאחר ההפשרה הוציאו את השקיות מהמים, טפחו עליהן יבשות ובעזרת סכין או מספריים חתכו 2 דפנות חיבור של השקית, והן מוכנות להכנה לפי הוראות המתכון.