פילאף אורז חום עם שקדים ופטרוזיליה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פילאף אורז חום עם שקדים ופטרוזיליה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 270 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שקדים קלויים, מלח כשר ופלפל, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין את זה. עם כפית נסו אורז פילאף עם שקדים וצימוקים, אורז פילאף שקדים, לימון ופטרוזיליה, ו אורז פילאף עם גזר, אפונה ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 6 דקות. מערבבים את האורז ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד שהאורז רך והמרק נספג, 20 עד 25 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה, שקדים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ולהעביר לקערת הגשה.