פילאף אורז עם ארוגולה ופיסטוקים
אם יש לכם ארוגולה, מלח, מרק ירקותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: פילאף אורז בר עם חמוציות ופיסטוקים, פילאף אורז עם דובדבנים יבשים ופיסטוקים קלויים, ו פילאף עוף עם פיסטוקים ולימון.
הוראות
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיף את שאלוט, ומבשלים 4 דקות. מערבבים את האורז, ומטוגנים במשך 2 דקות.
מוסיפים את המרק, היין, המלח והפלפל ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים במשך 20 דקות. מערבבים בarugula ופיסטוקים.