פילאף ברי חיטה דרום-מערבית
צריך תוספת טבעונית? פילאף ברי החיטה הדרום מערבי יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. אם יש לכם מיץ ליים, מלח, jicama, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פילאף ברי פטריות, אורז וחיטה ברי פילאף עם תרד תינוק, ו פילאף אורז דרום-מערבי.
הוראות
מניחים גרגרי חיטה בקערה בינונית; מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל גרגרי חיטה. לכסות ולתת לעמוד 8 שעות.
מניחים גרגרי חיטה בסיר בינוני; מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל גרגרי חיטה. מביאים לרתיחה; להפחית חום, ומבשלים, חשוף, 1 שעה או עד במכרז.
חותכים צ ' ילי חצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי צ ' ילה, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח עם יד. צ ' ילי צלוי 8 דקות או עד מושחר.
מניחים צ ' יילס בשקית ניילון zip-top חובה כבדה, ולאטום; בואו לעמוד 10 דקות. פיל צ ' יילס, וקוצצים.
מערבבים צ ' ילי, גרגרי חיטה, פלפל, ואת המרכיבים הבאים 8 (פלפל דרך שעועית) בקערה גדולה; מערבבים היטב.
מגישים צונן או בטמפרטורת החדר.
מקשטים עם עלי כוסברה, אם תרצה.