זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא משהו. נסו כוסמין & ריזוטו פטריות בר, פילאף אורז בר פטריות, ו אורז בר ופילאף פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
המקום כוסמין בקערה בינונית. מכסים במים חמים עד 1 אינץ ' מעל כוסמין. לכסות ולתת לעמוד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מאייתים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 3 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים כוסמת, טימין, מלח ופלפל; לבשל 1 דקה. מערבבים במרק; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 50 דקות או עד מאוית מכרז. לחשוף ומבשלים 15 דקות או עד הנוזל נספג כמעט.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מאייתים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהחום; להתחמם.
6
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים פטריות קצוצות למחבת; לטגן 3 דקות או עד מכרז ומתחיל חום. מערבבים תערובת פטריות לתוך תערובת כוסמין.