פילאף פטריות שעורה
פילאף פטריות שעורה יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 189 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך פלפל, גבינת פרמזן טרי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. נסו פילאף פטריות שעורה, מהיר פטריות שעורה פילאף Ww, ו שעורה ועניבת פרפר פילאף (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 4 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
הוסף שעורה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים במשך 45 דקות.
הסר מהחום, ולתת לעמוד, מכוסה, 5 דקות.
להסיר ולהשליך את הגבעולים מן הפטריות, ופרוס פטריות.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים פטריות, ומטוגנים 3 דקות.
חום שמן במחבת מעל חום בינוני. מערבבים בצל; מכסים ומבשלים 6 דקות.
מוסיפים פלפלים; מכסים ומבשלים 2 דקות. מערבבים את השעורה מבושל, פטריות, מרק, הבא 4 מרכיבים (מרק דרך פלפל שחור).
כפית חצי תערובת שעורה לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול, ומפזרים חצי גבינה. חזור על שכבות. מכסים ואופים ב 350 במשך 45 דקות.