קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות37
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פילאף פטריות שעורה

פילאף פטריות שעורה
פילאף פטריות שעורה יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 189 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך פלפל, גבינת פרמזן טרי, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. נסו פילאף פטריות שעורה, מהיר פטריות שעורה פילאף Ww, ו שעורה ועניבת פרפר פילאף (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 4 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הוסף שעורה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
3
הסר מהחום, ולתת לעמוד, מכוסה, 5 דקות.
4
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
להסיר ולהשליך את הגבעולים מן הפטריות, ופרוס פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים פטריות, ומטוגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8
הסר ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
חום שמן במחבת מעל חום בינוני. מערבבים בצל; מכסים ומבשלים 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים פלפלים; מכסים ומבשלים 2 דקות. מערבבים את השעורה מבושל, פטריות, מרק, הבא 4 מרכיבים (מרק דרך פלפל שחור).
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שעורהשעורה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
11
כפית חצי תערובת שעורה לתוך צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול, ומפזרים חצי גבינה. חזור על שכבות. מכסים ואופים ב 350 במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שעורהשעורה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®