קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פילאף קינואה ושעועית

פילאף קינואה ושעועית
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פילאף קינואן ושעועית. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 30 גרם חלבון , 15 גרם שומן ובסך הכל 572 קלוריות . המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו מגיש 4 ומחירו 1.71$ למנה . אם יש לכם שום, פלפלים, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. המתכון הזה אהוב על 7 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 97% , וזה מדהים. נסו פילאף ברוקוליני קינואה , פילאף פטריות אורז חום ופילאף בולגור עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל - Mercimekli Bulgur Pilavi (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
3 בצל ירוק פרוס (החלק הלבן והירוק מופרד)3 בצל ירוק פרוס (החלק הלבן והירוק מופרד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הפלפלים, חלבוני הבצל והסלרי ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהם רכים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3
מוסיפים את השום, רסק העגבניות, הקאיין ו-1/2 כפית מלח ומבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שרסק העגבניות הופך לאדום לבנים, כ-2 דקות. מערבבים פנימה את הקינואה, ואז מוסיפים 2 כוסות מים ואת השעועית. מביאים לרתיחה ומבשלים תוך כדי ערבוב לעתים קרובות עד שרוב המים נספגים והקינואה מבושלת, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
הוסף עד 1/4 כוס מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
מסירים את המחבת מהאש ומערבבים פנימה את התרד רק עד שהוא נבול. מערבבים פנימה 1/2 כפית מלח וחצי כל אחד מהבצל ירוק והגבינה. מחלקים בין קערות ומפזרים את יתרת הבצל ירוק והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מגישים עם רוטב חריף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
7
צילום מאת כריסטופר טסטני