לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פילאף קינואן ושעועית. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 30 גרם חלבון , 15 גרם שומן ובסך הכל 572 קלוריות . המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו מגיש 4 ומחירו 1.71$ למנה . אם יש לכם שום, פלפלים, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. המתכון הזה אהוב על 7 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 97% , וזה מדהים. נסו פילאף ברוקוליני קינואה , פילאף פטריות אורז חום ופילאף בולגור עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל - Mercimekli Bulgur Pilavi (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
3 בצל ירוק פרוס (החלק הלבן והירוק מופרד)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הפלפלים, חלבוני הבצל והסלרי ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהם רכים, כ-5 דקות.
מוסיפים את השום, רסק העגבניות, הקאיין ו-1/2 כפית מלח ומבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שרסק העגבניות הופך לאדום לבנים, כ-2 דקות. מערבבים פנימה את הקינואה, ואז מוסיפים 2 כוסות מים ואת השעועית. מביאים לרתיחה ומבשלים תוך כדי ערבוב לעתים קרובות עד שרוב המים נספגים והקינואה מבושלת, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
הוסף עד 1/4 כוס מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
5
מסירים את המחבת מהאש ומערבבים פנימה את התרד רק עד שהוא נבול. מערבבים פנימה 1/2 כפית מלח וחצי כל אחד מהבצל ירוק והגבינה. מחלקים בין קערות ומפזרים את יתרת הבצל ירוק והגבינה.