קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פילאף קינואה ושעועית

פילאף קינואה ושעועית
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פילאף קינואן ושעועית. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 30 גרם חלבון , 15 גרם שומן ובסך הכל 572 קלוריות . המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו מגיש 4 ומחירו 1.71$ למנה . אם יש לכם שום, פלפלים, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. המתכון הזה אהוב על 7 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 97% , וזה מדהים. נסו פילאף ברוקוליני קינואה , פילאף פטריות אורז חום ופילאף בולגור עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל - Mercimekli Bulgur Pilavi (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
3 בצל ירוק פרוס (החלק הלבן והירוק מופרד)3 בצל ירוק פרוס (החלק הלבן והירוק מופרד)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים את הפלפלים, חלבוני הבצל והסלרי ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהם רכים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3
מוסיפים את השום, רסק העגבניות, הקאיין ו-1/2 כפית מלח ומבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שרסק העגבניות הופך לאדום לבנים, כ-2 דקות. מערבבים פנימה את הקינואה, ואז מוסיפים 2 כוסות מים ואת השעועית. מביאים לרתיחה ומבשלים תוך כדי ערבוב לעתים קרובות עד שרוב המים נספגים והקינואה מבושלת, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
הוסף עד 1/4 כוס מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
5
מסירים את המחבת מהאש ומערבבים פנימה את התרד רק עד שהוא נבול. מערבבים פנימה 1/2 כפית מלח וחצי כל אחד מהבצל ירוק והגבינה. מחלקים בין קערות ומפזרים את יתרת הבצל ירוק והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
6
מגישים עם רוטב חריף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
7
צילום מאת כריסטופר טסטני