פילאף קיץ קוסקוס ישראלי עשוי להיות רק תוספת שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו עגבניות ענבים, עלי בזיליקום, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו דגים צלויים עם פילאף וקוסקוס ישראלי, סלט קוסקוס ישראלי קלוי עם ירקות קיץ בגריל, ו שרימפס מתובל בצפון אפריקה + ירקות קיץ קלוי קוסקוס ישראלי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים את הקוסקוס הישראלי ומבשלים במהירות של כ-8 דקות, או עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס ישראלי
2
לנקז ולשטוף עם מים קרים עד הקוסקוס הוא בטמפרטורת החדר. בקערת ערבוב, לשלב את הקוסקוס עם שאר החומרים למעט שני האחרונים. לזרוק גם לשלב. קו מגש גדול עם כמה ירקות. תלוש את הסלט מעליהם, נותן לחלק מהירוקים להראות לאורך הקצה.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
ירוק
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מפזרים את החלק העליון עם אגוזים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
4
מגישים בבת אחת או לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף במקרר עד הצורך.