פילאף שעורה עם חומוס ולבבות ארטישוק
פילאף שעורה עם חומוס ולבבות ארטישוק דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לך לחנות ותביא שעורה לבישול מהיר, גבינת פרמזן, חומוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלט אורזו עם גרגרי חומוס ולבבות ארטישוק, לבבות של סלט דקל עם לבבות ארטישוק, מלפפון, עגבניות ואבוקדו, ו לבבות ארטישוק בגריל מיני עם תרד דל שומן ומטבל ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה; לבשל 3 דקות. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 8 דקות או עד שעורה מכרז ונוזל נספג. מערבבים פסטו חומוס; לבשל 1 דקה או עד מחומם היטב. מערבבים במיץ לימון.
בעוד השעורה מבשלת, מחממים את השמן במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים שום וארטישוקים; מטוגנים 3 דקות או עד להשחמה קלה.
מניחים 1 תערובת שעורה כוס לתוך כל 4 קערות, ולאחר מכן העליון כל מנה עם תערובת ארטישוק 1/4 כוס.
מפזרים כל מנה עם 2 כפות גבינה.