עוגיות פסחא פקאן
מתכון פקאן עוגיות חג הפסחא מוכן בערך 25 דקות. והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. והוא יספק כ 25 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לך סוכר, חצאי פקאן, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגיות שוקולד פקאן, עוגיות שוקולד פקאן, ו עוגיות שוקולד פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. אגוזים טוסט על תבנית אפייה עד ריחני, 8 עד 10 דקות, גיליון רועד פעם באמצע.
מעבירים לקערה להתקרר, ואז קוצצים דק.
באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה, לנצח חמאה וסוכר עד אור, על 3 דקות.
מערבבים בקמח ומלח במהירות הנמוכה ביותר עד רק בשילוב. מערבבים אגוזים. מחלקים את הבצק ל 2 מנות; צורה לריבועים 5 אינץ'. לעטוף בפלסטיק; צמרמורת לפחות 2 שעות.
מחממים תנור ל 177°. קו 2 דפי אפייה עם קלף.
תן לבצק לנוח בטמפרטורת החדר עד שיהיה מספיק גמיש להתגלגל. על משטח מקומח קל, מגלגלים ריבוע של בצק לעובי 1/4 אינץ'. השתמש בחותך עוגיות בגודל 3 אינץ ' כדי לחתוך כמה שיותר עוגיות שאתה יכול.
העברה לסדינים אפייה, עוזב על 1/2 אינץ ' בין כל עוגייה. תניח בצד שאריות. חזור עם הבצק שנותר.
לשלב שאריות, מחדש רול וחתך. אם הבצק הופך רך מדי לגלגל, לקרר בקצרה.
אופים עוגיות עד יבש על גבי אבל לא חום, 10 עד 12 דקות.
בואו לעמוד במשך 5 דקות על גיליונות אפייה על מדפים תיל, ולאחר מכן להעביר עוגיות למדפים להתקרר לחלוטין.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. ויינגוט וילי שייפר גראקר דומפרובסט ריזלינג ספטלזה מספר 5 עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5