מוס אפרסקים ושמנת
אפרסקים ומוס שמנת נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 177 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם תמצית שקדים, אפרסקים, ג'לטיןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: עוגת מוס אפרסקים ושמנת, אפרסקים בגריל + אפרסקים וארטיקים שמנת, ו אפרסקים תוצרת בית לא נטישה וגלידת שמנת.
הוראות
מניחים אפרסקים במיכל של בלנדר חשמלי; לכסות ולעבד עד חלקה, לעצור פעם אחת כדי לגרד את הצדדים.
מפזרים ג ' לטין על צוף משמש בסיר קטן; בואו לעמוד 1 דקה. מערבבים באפרסקים מסולסלים וסוכר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב עד מתמוסס ג ' לטין.
הסר מהחום; מערבבים שנאפס ותמצית שקדים. צונן 1 שעה או עד עקביות של ביצה ללא הפסד לבן.
בעדינות לקפל ציפוי מוקצף. תערובת כפית באופן שווה לתוך 2 (8-אונקיה) משקפיים פרפה. כיסוי וצינה עד סט.
מקשטים עם עלי נענע, אם תרצה.