קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

פילה בורי אדום עם שעועית ירוקה ושמשים מיובשים

פילה בורי אדום עם שעועית ירוקה ושמשים מיובשים
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא פילה, משמשים, שעועית ירוקה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט שעועית ירוקה, מועדון 55 שעועית ירוקה, ו שעועית ירוקה עם אגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטפוח דגים יבש, ואז להבקיע את העור של כל פילה פעמיים באלכסון עם סכין חדה כדי לעזור למנוע מהם מסתלסל במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מברשת צד העור עם 1 כף שמן (סך) ולסדר פילה בצד העור למטה על מגש.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
3
מברשת בשר הצדדים עם עוד כף שמן מתבלים עם 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
4
מחממים תנור ל 93°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
חום 1 כף שמן במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. שעועית מוקפץ, משמשים, וצנוברים קלויים עד שעועית הם פריך במכרז עם כמה קצוות זהובים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים מנטה ו 1/4 כפית מלח. מחלקים בין 4 צלחות ולשמור חם בתנור. לחסל מחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מחבת ניקוי חום ומחבת כבדה גדולה יבשה נוספת (לא nonstick) מעל חום בינוני גבוה 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הוסף 1/2 כף שמן למחבת אחת, מתערבל מעיל, ואז במקום 4 פילה בצד העור למטה במחבת, לחיצה מיידית על כל אחד שטוח עם מרית כדי למנוע מסתלסל לפני הוספת הבא. מערבולת שנותרה 1/2 כף שמן במחבת אחרת, ולאחר מכן להוסיף פילה הנותרים באותו אופן. לבשל דגים, בלי להסתובב, הקשה על שטוח לפי הצורך, עד העור הוא זהוב ודגים הוא כמעט מבושל דרך (זה ימשיך לבשל מחום שיורית), 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
מסדרים 2 פילה, צד העור למעלה, על ירקות על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
10
טפטוף צלחות קלות עם שמן נוסף.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.