פילה של סגנון פונטה וקיו הבלעדית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 1217 קלוריות, 125 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. אם יש לכם פטרוזיליה, פטריות, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: פילה בסגנון פונטה וקיו יחיד, פילה בסגנון פונטה וקיו יחיד, ו פילה סול ברוטב שמן.
הוראות
1
חותכים כל פילה דגים ל 4 חתיכות לאורך ולהניח בצד. יש לשטוף ולייבש את הפטריות ולקצוץ בצפיפות. מעל חום בינוני, להמיס 1 כף החמאה, להוסיף את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריט
2
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
3
מוסיפים את הפטריות, מפחיתים את החום וממשיכים לבשל, מערבבים כל הזמן עד שהפטריות רכות, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מוסיפים את היין וממשיכים לבשל עוד 2 דקות.מחממים התנור ל 177°
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוסיפים את העגבניות (ועד 1/2 כוס מיץ שלהם אם באמצעות עגבניות משומר) לתערובת זו. מערבבים ומתבלים את התערובת עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת
פפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס
6
מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים, מכסים ומבשלים במשך 10 דקות. התערובת עשויה לדרוש קצת מים, יין נוסף או מיץ עגבניות כדי לשמור אותו עבה אבל לא יבש; להוסיף את מה שאתה צריך כדי להתאים את הטעם שלך. לאחר 10 דקות, מערבבים את הפטרוזיליה ומסירים מהחום.השתמש בכף הנותרים של חמאה כדי לשמן מחבת עמיד מספיק גדול עבור פילה דגים קטנים 16. מתבלים אותם קלות במלח ופלפל ושופכים את הרוטב על הפילה. מכסים את המחבת בנייר כסף ומניחים בתנור במשך 15 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.