קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות1
ציון בריאות67
מגזין

פילה בסגנון פונטה וקיו יחיד

פילה בסגנון פונטה וקיו יחיד
פילה של סגנון פונטה וקיו הבלעדית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 1217 קלוריות, 125 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. אם יש לכם פטרוזיליה, פטריות, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: פילה בסגנון פונטה וקיו יחיד, פילה בסגנון פונטה וקיו יחיד, ו פילה סול ברוטב שמן.

הוראות

1
חותכים כל פילה דגים ל 4 חתיכות לאורך ולהניח בצד. יש לשטוף ולייבש את הפטריות ולקצוץ בצפיפות. מעל חום בינוני, להמיס 1 כף החמאה, להוסיף את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3
מוסיפים את הפטריות, מפחיתים את החום וממשיכים לבשל, מערבבים כל הזמן עד שהפטריות רכות, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
מוסיפים את היין וממשיכים לבשל עוד 2 דקות.מחממים התנור ל 177°
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מוסיפים את העגבניות (ועד 1/2 כוס מיץ שלהם אם באמצעות עגבניות משומר) לתערובת זו. מערבבים ומתבלים את התערובת עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
6
מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים, מכסים ומבשלים במשך 10 דקות. התערובת עשויה לדרוש קצת מים, יין נוסף או מיץ עגבניות כדי לשמור אותו עבה אבל לא יבש; להוסיף את מה שאתה צריך כדי להתאים את הטעם שלך. לאחר 10 דקות, מערבבים את הפטרוזיליה ומסירים מהחום.השתמש בכף הנותרים של חמאה כדי לשמן מחבת עמיד מספיק גדול עבור פילה דגים קטנים 16. מתבלים אותם קלות במלח ופלפל ושופכים את הרוטב על הפילה. מכסים את המחבת בנייר כסף ומניחים בתנור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה דגיםפילה דגים
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מגישים עם תפוחי אדמה בחמאה או אורז לבן מאודה.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבן מבושלאורז לבן מבושל
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו