קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות1
ציון בריאות67
מגזין

פילה בסגנון פונטה וקיו יחיד

פילה בסגנון פונטה וקיו יחיד
פילה של סגנון פונטה וקיו הבלעדית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 1217 קלוריות, 125 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. אם יש לכם פטרוזיליה, פטריות, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: פילה בסגנון פונטה וקיו יחיד, פילה בסגנון פונטה וקיו יחיד, ו פילה סול ברוטב שמן.

הוראות

1
חותכים כל פילה דגים ל 4 חתיכות לאורך ולהניח בצד. יש לשטוף ולייבש את הפטריות ולקצוץ בצפיפות. מעל חום בינוני, להמיס 1 כף החמאה, להוסיף את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3
מוסיפים את הפטריות, מפחיתים את החום וממשיכים לבשל, מערבבים כל הזמן עד שהפטריות רכות, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מוסיפים את היין וממשיכים לבשל עוד 2 דקות.מחממים התנור ל 177°
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים את העגבניות (ועד 1/2 כוס מיץ שלהם אם באמצעות עגבניות משומר) לתערובת זו. מערבבים ומתבלים את התערובת עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת14 כוס גבינת רומנו מגוררת
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
6
מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים, מכסים ומבשלים במשך 10 דקות. התערובת עשויה לדרוש קצת מים, יין נוסף או מיץ עגבניות כדי לשמור אותו עבה אבל לא יבש; להוסיף את מה שאתה צריך כדי להתאים את הטעם שלך. לאחר 10 דקות, מערבבים את הפטרוזיליה ומסירים מהחום.השתמש בכף הנותרים של חמאה כדי לשמן מחבת עמיד מספיק גדול עבור פילה דגים קטנים 16. מתבלים אותם קלות במלח ופלפל ושופכים את הרוטב על הפילה. מכסים את המחבת בנייר כסף ומניחים בתנור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פילה דגיםפילה דגים
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מגישים עם תפוחי אדמה בחמאה או אורז לבן מאודה.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבן מבושלאורז לבן מבושל
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו