קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

פילה בקר בהשראת יפנית

פילה בקר בהשראת יפנית
סינטה בקר בהשראת יפנית עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 676 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 52 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צאו לחנות והרימו נבטי שעועית, פלפל אנגלי טחון, מלפפון ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש בשמן זית כתית מעולה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת הבוקר כמו קינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -45 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 85%. נסו סלט בקר ואטריות בהשראת יפנית, צלי סיר בהשראה יפנית, ו צלעות בקר קצרות בהשראת מרוקאי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
משפשפים תערובת תיבול לשני צידי הפילטים ומניחים בשקית ניילון גדולה וניתנת לסגירה חוזרת. בקערה בינונית מערבבים יחד את רוטב הסויה, חומץ יין אורז, שמן שומשום, פלפל אנגלי, ג ' ינג ' ר ושום.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
שמן שומשוםשמן שומשום
רוטב סויהרוטב סויה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
קערהקערה
2
יוצקים מרינדה לשקית ומנערים בעדינות כדי להבטיח שהיא מצפה את הבשר. מקררים פילטים למשך 3 שעות לפחות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
בשרבשר
3
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מוציאים פילטים משקית הניילון ושומרים מרינדה. השתמש במגבת נייר כדי לייבש את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
5
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. משחימים את הפילטים מכל הצדדים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מניחים פילה על תבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש עד שהם מגיעים לטמפרטורה פנימית של 140 מעלות צלזיוס (60 מעלות צלזיוס) למשך בינוני, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
בינתיים, במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים את יתרת שמן הזית. מערבבים את הכרוב, הפטריות, המלפפונים, נבטי השעועית, אפונת השלג והבצל הירוק עד שהם רכים, כ -4 דקות. מערבבים פנימה את התרד, הפטרוזיליה והמרינדה השמורה; מבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נבטי שעועיתנבטי שעועית
בצל ירוקבצל ירוק
מלפפוןמלפפון
פטריותפטריות
שמן זיתשמן זית
אפונה לבנהאפונה לבנה
מרינדהמרינדה
כרובכרוב
פטרוזיליהפטרוזיליה
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
להגשה מחלקים את הירקות בין ארבע צלחות; חותכים את הפילטים לפרוסות עבות ומניחים על גבי הירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר טנדרלוין פילהבשר טנדרלוין פילה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלפפון קצוץמלפפון קצוץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולה, מחולקשמן זית כתית מעולה, מחולק12 כפיות אבקת שוםזנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה12 כפיות אבקת שוםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון12 כפיות אבקת שוםבצל ירוק קצוץבצל ירוק קצוץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'allspice הקרקעallspice הקרקע4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב מגורר נאפה (סינית) כרוב מגורר נאפה (סינית)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חומץ יין אורזחומץ יין אורז23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'תערובת תיבול ללא מלחתערובת תיבול ללא מלח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות שיטאקה קצוצותפטריות שיטאקה קצוצות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה שלג טרי, גזוזאפונה שלג טרי, גזוז23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי תרד טריים קצוציםעלי תרד טריים קצוצים