פילה בקר בהשראת יפנית
סינטה בקר בהשראת יפנית עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 676 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 52 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צאו לחנות והרימו נבטי שעועית, פלפל אנגלי טחון, מלפפון ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש בשמן זית כתית מעולה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת הבוקר כמו קינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -45 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 85%. נסו סלט בקר ואטריות בהשראת יפנית, צלי סיר בהשראה יפנית, ו צלעות בקר קצרות בהשראת מרוקאי עבור מתכונים דומים.
הוראות
משפשפים תערובת תיבול לשני צידי הפילטים ומניחים בשקית ניילון גדולה וניתנת לסגירה חוזרת. בקערה בינונית מערבבים יחד את רוטב הסויה, חומץ יין אורז, שמן שומשום, פלפל אנגלי, ג ' ינג ' ר ושום.
יוצקים מרינדה לשקית ומנערים בעדינות כדי להבטיח שהיא מצפה את הבשר. מקררים פילטים למשך 3 שעות לפחות או למשך הלילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מוציאים פילטים משקית הניילון ושומרים מרינדה. השתמש במגבת נייר כדי לייבש את הבשר.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. משחימים את הפילטים מכל הצדדים, כ -5 דקות.
מניחים פילה על תבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש עד שהם מגיעים לטמפרטורה פנימית של 140 מעלות צלזיוס (60 מעלות צלזיוס) למשך בינוני, כ -10 דקות.
בינתיים, במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים את יתרת שמן הזית. מערבבים את הכרוב, הפטריות, המלפפונים, נבטי השעועית, אפונת השלג והבצל הירוק עד שהם רכים, כ -4 דקות. מערבבים פנימה את התרד, הפטרוזיליה והמרינדה השמורה; מבשלים עוד 5 דקות.
להגשה מחלקים את הירקות בין ארבע צלחות; חותכים את הפילטים לפרוסות עבות ומניחים על גבי הירקות.