פילה בקר וטאקו בצל כבוש
אם יש לכם סטייקים עם פילה בקר, חומץ יין, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להגיע. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו טאקו דגים מוכה Cerveza עם בצל ומלפפון כבושים מהירים, פילה בקר עם בצל כבוש ופלפל ורוד, ו טאקו עטוף חסה עם בשר טנדרלוין (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את סטייק הפילה עם כמון, אבקות צ ' ילי ומלח. תניח בצד.
מניחים בצל אדום, חומץ, ו 1/2 כפית מלח בקערה ומערבבים לשלב.
חום שמן במחבת ברזל יצוק קטן או נירוסטה על חום גבוה עד רק מתחיל לעשן.
מוסיפים סטייקים ומבשלים מבלי לזוז עד משחימים היטב, על, כ 2 דקות. הפוך ומבשל צד שני עד חום, על 2 דקות יותר.
העברה לצלחת גדולה ולתת לנוח במשך 5 דקות. פורסים סטייק ומגישים עם טורטיות מחוממות, בצל, גבינה, כוסברה, פלחי לימון.