פילה דגים גביני עם תרד
פילה דגים גביני עם תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . גשו לסופר וקנו מלח, בקלה, גרגירי בוליון עוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פילה דגים עם רוטב תרד שמנת, פילה דגים ממולא סרטן & תרד, ו פילה דגים.
הוראות
במחבת גדולה, להמס חמאה. מערבבים בקמח, בויון, אגוז מוסקט, קאיין ופלפל לבן עד חלקה. מערבבים בהדרגה בחלב. מביאים לרתיחה; לבשל ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד מעובה. מערבבים בגבינת צ ' דר עד שנמסה; להפריש.
מניחים תרד ב 8-in ungreased. צלחת אפייה מרובעת.
מפזרים מיץ לימון. מסדרים דגים על תרד; מפזרים מלח. רוטב כפית מעל.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 20-25 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מפזרים גבינת פרמזן ופפריקה; אופים 5 דקות יותר או עד להשחמה קלה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.