פילה דגים עם זיתים ואורגנו
וזה לא כזה אדיר. נסו פילה דגים עם זיתים ואורגנו, Filetes de Pescado a La Veracruzana (פילה דגים מטובל בעגבניות, צלפים, זיתים ועשבי תיבול), ו זיתים במרינדה עם לימון ואורגנו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 450 ° F.
לטפוח דגים יבשים ומפזרים מלח ופלפל.
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ולאחר מכן פילה לצרוב, צדדים עור למטה, עד השחמה היטב, 3 עד 4 דקות.
העברה, צדדים צרובים למעלה, לתבנית אפייה (מחבת מילואים), ולאחר מכן העליון כל פילה עם פרוסת לימון.
מוסיפים יין למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל החלקים החומים. מרתיחים 30 שניות, ואז שופכים סביב דגים. מפזרים זיתים סביב דגים ואופים, חשופים, עד דגים הוא רק מבושל דרך, 8 עד 12 דקות.
להעביר דגים למגש, ולאחר מכן להקציף מיץ לימון, אורגנו, ו 2 כפות שמן הנותרים לתוך בישול נוזלי בתבנית אפייה. רוטב העונה עם מלח ופלפל וכפית על דגים.