קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

פילה דגים עם מיונז פלפל אדום קלוי

פילה דגים עם מיונז פלפל אדום קלוי
פילה דגים עם מיונז פלפל אדום קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 259 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מיונז, פלפלים קלויים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פילה דגים עם מיונז פלפל אדום קלוי, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°. באמצעות כ 1/4 של החמאה, קל גריז תבנית אפייה רדודה. סדר פילה אמנון במחבת מרוחה בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנוןפילה אמנון
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
דג מברשת עם חמאה שנותרה; מפזרים מלח, פלפל ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקהפפריקה
חמאהחמאה
פלפלפלפל
דגיםדגים
מלחמלח
3
אופים ב 204°. במשך 15 עד 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את כל החומרים הנותרים; להתמזג היטב.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מגישים דגים עם תערובת מיונז.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
דגיםדגים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.