פילה דקר עם פלפלים קלויים באש
פילה דקר עם פלפלים קלויים אש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בס פסים בגריל עם בצל ופלפלים קלויים באש, סלט שעועית 2 עם Jalapeños קלוי אש ופלפלים אדומים כבושים, ו פילה דקר בגריל עם סלסה קריאולית (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות 12 דקות או עד פלפלים מושחרים.
מניחים פלפלים בשקית ניילון zip-top; חותם.
תן לעמוד 10 דקות; לקלף לחתוך לרצועות 1/2 אינץ'.
מערבבים פלפלים, בזיליקום, כוסברה, 3 כפיות שמן, חומץ, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל שחור, ושום בקערה בינונית.
מפזרים דגים עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
הוסף דגים; לבשל 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
לשגשג פינו גריג ' יו