פילה ממולא בגבינה כחולה
פילה ממולא גבינה כחולה דורש על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון ידידותי fodmap יש 696 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 71 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם גבינת סטילטון, חמאה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תמרים ממולאים גבינה כחולה, פטריות ממולאות גבינה כחולה, ו תותים ממולאים בגבינה כחולה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במעבד מזון, חמאת דופק עד מוקצף, ולהוסיף מלח וגבינה. דופק שוב רק עד incorporated. מרח את החמאה המורכבת לכיוון צד אחד של פיסת נייר קלף טבעי או ניילון נצמד.
להתגלגל לתוך יומן, מתפתל דרכים הפוכות בשני הקצוות כדי ליצור יומן עטוף היטב של חמאה. להכניס למקרר לפחות 1 שעה להגדיר. (ניתן לאחסן עד שבוע 1 במקרר ועד חודש 1 במקפיא.) זה יכול להיעשות לתוך 2 יומנים, כפי שאתה רק צריך חצי המתכון הזה עבור סטייקים.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
לאחר רישום חמאה מוגדר, פרוס 1/2 היומן כולו לתוך דיסקים 1/4 אינץ'.
חותכים חריץ בצד של כל פילה, ודברים עם דיסק חמאה. לקשור כל פילה עם חוט מטבח כדי לשמור על צורתו ומפזרים פלפל בכל צד.
מוסיף את שמן הזית למחבת גדולה חסינת תנור על חום בינוני גבוה. לאחר חם, לצרוב כל פילה עד חום משני הצדדים, על 3 עד 5 דקות לכל צד. הזז מחבת לתנור שחומם מראש כדי לבשל לעדינות הרצויה. שים דיסק נוסף של החמאה מתחם על גבי כל פילה רק כ 3 דקות לפני הסרת מהתנור, רק כדי להתחיל להמיס אבל לא נמס לחלוטין.
הסר מהתנור ומניח על צלחות הגשה. לאכול וליהנות!