קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

פילה ממולא בגבינה כחולה

פילה ממולא בגבינה כחולה
פילה ממולא גבינה כחולה דורש על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון ידידותי fodmap יש 696 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 71 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם גבינת סטילטון, חמאה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: תמרים ממולאים גבינה כחולה, פטריות ממולאות גבינה כחולה, ו תותים ממולאים בגבינה כחולה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במעבד מזון, חמאת דופק עד מוקצף, ולהוסיף מלח וגבינה. דופק שוב רק עד incorporated. מרח את החמאה המורכבת לכיוון צד אחד של פיסת נייר קלף טבעי או ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3
להתגלגל לתוך יומן, מתפתל דרכים הפוכות בשני הקצוות כדי ליצור יומן עטוף היטב של חמאה. להכניס למקרר לפחות 1 שעה להגדיר. (ניתן לאחסן עד שבוע 1 במקרר ועד חודש 1 במקפיא.) זה יכול להיעשות לתוך 2 יומנים, כפי שאתה רק צריך חצי המתכון הזה עבור סטייקים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
לאחר רישום חמאה מוגדר, פרוס 1/2 היומן כולו לתוך דיסקים 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6
חותכים חריץ בצד של כל פילה, ודברים עם דיסק חמאה. לקשור כל פילה עם חוט מטבח כדי לשמור על צורתו ומפזרים פלפל בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
7
מוסיף את שמן הזית למחבת גדולה חסינת תנור על חום בינוני גבוה. לאחר חם, לצרוב כל פילה עד חום משני הצדדים, על 3 עד 5 דקות לכל צד. הזז מחבת לתנור שחומם מראש כדי לבשל לעדינות הרצויה. שים דיסק נוסף של החמאה מתחם על גבי כל פילה רק כ 3 דקות לפני הסרת מהתנור, רק כדי להתחיל להמיס אבל לא נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חמאה בטעמיםחמאה בטעמים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר מהתנור ומניח על צלחות הגשה. לאכול וליהנות!
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן